Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tuga

Kolege šokirani Divljanovom smrću: Bio je moj dobar prijatelj i divan čovjek

bajaga, piko
Foto: Pixsell
1/9
05.03.2015.
u 17:22

– Stvarno me pogodila Vladina smrt. Bio je moj dobar prijatelj i divan čovjek. Zaista veliki umjetnik. Znao sam da je bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. Nažalost, to se nije dogodilo. Neka mu je vječna slava – poručio je Bajaga

Tužna vijest o smrti Vlade Divljana potresla je brojne njegove kolege koji se opraštaju od njega. Putem Facebooka, od ovog velikana ex-yu rocka oprostio se Bajaga.

– Stvarno me pogodila Vladina smrt. Bio je moj dobar prijatelj i divan čovjek. Zaista veliki umjetnik. Znao sam da je bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. Nažalost, to se nije dogodilo. Neka mu je vječna slava – poručio je Bajaga.

Jurica Pađen kazao nam je kako je glazbeni svijet ostao bez jednog iznimnog čovjeka. – Svijet, kako glazbeni tako i ovaj drugi, ostao je bez jednog talentiranog, kulturnog i iznimnog čovjeka. Jako sam cijenio to što je radio. Poznavali smo se dobro, imali smo čak i zajedničku turneju – Idoli, Film i Aerodrom. Znali smo se često družiti u Zagrebu i Beogradu, a zadnji put sam ga sreo prije nekoliko godina u Zagrebu, na Cvjetnom trgu – kazao je Pađen. Jura Stublić ispričao se, govoreći da ne može ništa reći.

Ivan Piko Stančić prisjetio se razgovora koji je s Vladom vodio prije dva tjedna. – Čuli smo se još prije dva tjedna i razgovor je tekao tako da smo zapravo dogovarali skori susret i snimanja... Duhom je Vlada zbilja bio jak i borio se protiv bolesti. Vlada je imao osjećaj za pjesmu i za zdravu melodiju bez velike glazbene filozofije, znao je jednostavno izraziti emocije i po tome je bio poseban – kazao je Stančić.

>>Preminuo bivši frontman Idola Vlada Divljan

Komentara 4

BA
baniček
20:15 05.03.2015.

i ti si Bajaga dobar čovjek, sjećam se kad si pjevao po Krajini i RS-u od 1993-1995 radi dizanja morala svojim sunarodnjacima u borbi protiv hrvatske države. i meni si dobar jer su to bili tvoji ideali i ja to poštujem mada se s njima ne slažem. ljubim te Bajaga, brate po Kristu.

MA
manuutd
22:25 05.03.2015.

Bajaga pjevao po kninu i b.luci ..rodjen u bjelovaru , mama hrvatica,, sta ćeš prodao dušu za saku dolara...ne slusam ga 20 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije