Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatka Pokos

'Vjerojatno ću otići iz Hrvatske čim diplomiram, ovo je zemlja apsurda'

'04.07.2012., Zagreb - Svecano otvaranje Medjunarodnog festivala turistickog filma odrzano je u muzeju Mimara. Otvaranje festivala vodila je Vlatka Pokos.   Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
1/5
04.03.2015.
u 23:32

– Ja živim u zemlji apsurda, u kojoj za mene kao voditeljicu nema posla – rekla je Vlatka Pokos

– Vrlo je vjerojatno da ću, čim diplomiram, otići iz zemlje – rekla je 45-godišnja pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos koja trenutačno studira turistički menadžment na zagrebačkom Vernu.

Pjevačica otkriva da ispite polaže s prosjekom 5,0, ali da je muči što će s diplomom u Hrvatskoj, piše Slobodna Dalmacija. – Nisam upisala fakultet zbog diplome, turizam je nešto što me zanima, a funkcionira u cijelom svijetu. Dakako da sam razmišljala o tome kad sam se odlučila za studiranje. Stoga nije isključeno da bih i ja mogla preko granice. Naravno da to nije lako, ali sigurna sam da bi vani cijenili osobu mojih kvaliteta – rekla je Pokos i dodala kako tečno govori engleski i talijanski, a služi se i njemačkim i francuskim.

– Moja je sestra, kao visokoobrazovana osoba, otišla u Irsku i tamo se odlično snašla. Ja pak živim u zemlji apsurda, u kojoj za mene kao voditeljicu nema posla. Izrazito sam domoljubna, ali sve manje mislim da ću ovdje ostati... Isprazna slava oduvijek mi je bila besmislena, zapravo me uglavnom iritira, jer se ne osjećam kao zvijezda niti tako živim – rekla je Vlatka Pokos.

Požalila se kako je ljudi doživljavaju površno zbog čega ne voli javno govoriti o studiranju, a dodaje kako bi bilo super ako može poslužiti za primjer studiranja u zrelim godinama.

>> Vlatka Pokos: Nije mi krivo što su objavljene slike mojih golih grudi!

>> Vlatka Pokos: Ne sviđa mi se ovo što Severina danas radi

Komentara 144

Avatar krumpirsky
krumpirsky
23:56 04.03.2015.

jap pod stare dane treba počet delat, došle mlade sponzoruše a dikana nema, a getribu treba održavat

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
00:00 05.03.2015.

Nema posla ni za inženjere, doktore i odvjetnike a nemojte se ljutit al voditelj može bit svatko - za to ne treba škola niti fakultet samo treba znati čitati. A i diploma VERN-a služi jedino bogatim klincima da pokažu da su bogati, svi uglavnom završe kod tate u firmi.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
00:03 05.03.2015.

Netko je davno napisao: " Učenje u mladosti je klesanje u kamenu, a učenje u starosti je pisanje po pijesku" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije