Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 3 godine veze

Vjenčali se voditelj RTL-a Filip Brkić i košarkašica Iva Ciglar

Filip Brkić i Iva Ciglar
Foto: Facebook
1/3
22.05.2016.
u 16:46

Među brojnim gostima bile su i Ivine kolegice iz hrvatske košarkaške reprezentacije, među kojima i Antonija Sandrić (Mišura) koja se udala prošle godine.

Sportski voditelj RTL-a Filip Brkić i košarkašica Iva Ciglar svoju su vezu u petak okrunili brakom. Par je u vezi tri godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Među uzvanicima na slavlju koje se održalo na imanju Kraljev vrh bili su brojni RTL-ovci poput Tomislava Jelinčića, Mirjane Hrge, Edite Misirić, Antonije Stupar Jurkin, Ane Strizić, Nine Štambuka, Ivana Lovrečeka...

Među ostalim uzvanicima bili su i Vanja Halilović, Joško Jeličić, Elvis Scoria, Branko Strupar, Ivica Blažičko, Božo Sušec te Saša Sušec i Zlata Muck, Renata Končić Minea, Marija Husar Mlinac i, naravno, Ivine kolegice iz hrvatske košarkaške reprezentacije, među kojima i Antonija Sandrić (Mišura) koja se udala prošle godine.

>> Filip Brkić: Ne komentiram suce jer, čak i ako sude loše, ne mogu to promijeniti

Komentara 5

SB
sbiki13
21:28 22.05.2016.

Sretno i veselo im bilo.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
22:41 23.05.2016.

Od svega toga zajedno naj mi se đasvi auto iz 50ih..

Avatar Maggy1103
Maggy1103
19:42 23.05.2016.

prekrasan par. Svaku sreću im želim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije