Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni i zaljubljeni

Više se ne skrivaju: Donna Vekić prvi put u javnosti s 12 godina starijim tenisačem!

donna vekić
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
24.06.2016.
u 14:28

Iako su u početku negirali da između njih postoji nešto više od prijateljstva svoju ljubav očito više nisu mogli čuvati samo za sebe

Nakon više od godinu dana skrivanja Donna Vekić konačno je potvrdila svoju ljubav sa švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom. Devetnaestogodišnja Osječanka i njen dvanaest godina stariji partner zajedno su stigli na party uoči Wimbledona gdje su po prvi puta pozirali zajedno kao par. 

Iako su u početku negirali da između njih postoji nešto više od prijateljstva svoju ljubav očito više nisu mogli čuvati samo za sebe. 

Donna i Stanislas zbližili su se u travnju prošle godine, a nedugo nakon toga Wawrinka je predao zahtjev za razvod braka od supruge Ilham s kojom je u braku od prosinca 2009. godine i s kojom ima petogodišnju kćer Alexiju.

Par se za prvo zajedničko pojavljivanje modno uskladio, a njihovi tajanstveni osmjesi i nježan zagrljaj otkrili da uživaju u ljubavi koja im se dogodila. 

>>Stan Wawrinka: S Donnom Vekić samo sam prijatelj

Komentara 13

JO
jozomeda
15:03 24.06.2016.

dokadace trajat

NI
nikola13782
15:03 24.06.2016.

Fu fa

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:47 24.06.2016.

Nista od tenisa! Tako je bilo i sa Karolinom Sprem. Steta, mala je prije dvije godine obecavala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije