Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI GLAZBENI VIDEO SPOT SNIMAN U POTPUNOSTI IMAX® KAMERAMA

Video Rihanninog novog singla, Sledgehammer, po prvi puta možete vidjeti ekskluzivno u CineStar IMAX® kinu

Rihanna
Foto: PR FOTO
1/5
30.06.2016.
u 16:36

Pjesma je napisana za nadolazeći film “Zvjezdane staze: S one strane” studija Paramount pictures, Skydance i Bad Robot

Paramount Pictures i IMAX® korporacija su danas objavili da je novi Rihannin video za single “Sledgehammer,” napisan specijalno za dugoočekivani film “ZVJEZDANE STAZE: S ONE STRANE”, redatelja Justina Lina. Video se počinje prikazivati ekskluzivno u IMAX kinima diljem svijeta, pa tako i u CineStaru IMAX u Arena centru od četvrtka, 30. lipnja.

“Sledgehammer” je prvi video spot snimljen u cijelosti IMAX® kamerama. Redateljica Floria Sigismondi je koristila novu ALEXA IMAX® kameru, istu onu koja se koristila na filmu “KAPETAN AMERIKA: GRAĐANSKI RAT.” ALEXA IMAX 65mm kamera je nova generacija revolucionarnih 2D digitalnih kamera razvijenih kroz partnerstvo između kompanija ARRI i IMAXa. Kamera, u kombinaciji s IMAX digitalnim procesom remasteringa, pruža najvišu razinu digitalne slike u kojem su i slika i zvuk zapanjujuće stvarni, s netaknutom jasnoćom, nevjerojatnim detaljima, živim bojama i većim dinamičkim rasponom za superioran kontrast.

Sigismondi je ovom prilikom izjavila: “Fan sam ‘STAR TREK’ franšize od kad sam bila djevojčica. Sviđala mi se ideja o otkrivanju novih svjetova i nepoznatog. Činjenica da sam prvi redatelj koji snima u potpunosti IMAX kamerama, i koristi revolucionarnu tehnologiju po prvi puta u povijesti, je definitivno otkrivanje novih svjetova i san koji se upravo ostvario.“

Rihanna je pjevačica, glazbena producentica, spisateljica tekstova i glumica. Prodala je 60 milijuna albuma i 215 milijuna digitalnih singlova diljem svijeta. Objavila je osam albuma, od koji je čak 14 bilo na vrhu ljestvica te je dobitnica i osam nagrada Grammy. S preko 8.5 milijardi video pregleda, Rihanna je najgledanija glazbenica na Vevo/YouTube mrežama i jedna od najutjecajnijih pjevačica na Facebooku s preko 81 milijuna Like-ova.
 

ZVJEZDANE STAZE: S ONE STRANE, je dugoočekivani nastavak globalno popularne franšize, a u CineStaru ga možete pogledati od 21. srpnja u najprestižnijim IMAX, 4DX, 3D i 2D digitalnim formatima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije