Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne smiju biti razmaženi'

Ima milijune, no slavni roditelji ga tjeraju da pere suđe u restoranu!

brooklyn beckham
Foto: Instagram
25.04.2015.
u 19:57

Bogati mladić pere suđe. Otkrila je to Victoria u intervjuu. Kako je objasnila, ona i njen suprug žele da im djeca razviju radne navike i da se nauče pomagati drugima

Možete reći što želite za Victoriju i Davida Beckhama, no jedni su od najboljih celebrity roditelja. Imaju i iskustva, sa četvero djece moglo bi se reći da su diplomirali roditeljstvo.

Dokaz tome je i posljednja informacija koja je izašla u javnost. Naime, njihov najstariji sin Brooklyn već dvije godine radi u lokalnom restoranu.

Bogati mladić pere suđe. Otkrila je to Victoria u intervjuu. Kako je objasnila, ona i njen suprug žele da im djeca razviju radne navike i da se nauče pomagati drugima. - Žive u obilju, ali ne smiju biti razmaženi - zaključila je Victoria.

>>Victoria Beckham gurnula glavu u stražnjicu krave

>>Usponi i padovi: David i Victoria Beckham proslavili 15. obljetnicu braka

Komentara 3

JO
Jole1958
21:15 25.04.2015.

Lako je prat suđe i malo se zabavit kad znaš da te u banci čekaju milijuni. I usput se još malo slikat za javnost.

DI
DiogenIZsinope
23:07 25.04.2015.

ja bi na njegovom mjestu prljao i prao vagine svjetskim manekenkicama,modelima,sponzorusama...

Avatar patkovic
patkovic
21:01 25.04.2015.

mogli bi oni završit tamo , hit je stari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije