Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD POVRATKA?

Victoria Beckham angažirat će odvjetnike kako bi zabranila okupljanje preostalih Spajsica

Spice Girls
Foto: Reuters
1/5
15.01.2017.
u 17:22

Kada je lani saznala da se cure namjeravaju ponovno okupiti, Victoria je rekla da je to u redu, ali samo ako snime novi materijal, a ne izvode stare pjesme.

Iako je najavljeno kako će se tri od pet članica grupe Spice Girls okupiti pod imenom Spice Girls GEM i održati nekoliko koncerata na kojima će pjevati njihove najveće hitove, čini se da od toga neće biti ništa. Naime, Victoria Beckham poduzela je pravne korake kako bi zabranila izvođenje pjesama u čijem je stvaranju i ona sudjelovala.

Kada je lani saznala da se cure namjeravaju ponovno okupiti, Victoria je rekla da je to u redu, ali samo ako snime novi materijal, a ne izvode stare pjesme.

Izgubit će 10 milijuna funti

- Djevojke su devastirane. To je jako tužan način za završetak svega. Victoria je bila veliki dio njihovih života, a sad prijeti odvjetnicima kako bi uništila njihov povrtaka - rekao je izvor za The Sun.

Po nekim procjenama, Geri, Emma i Melanie tako će izgubiti čak 10 milijuna funti (86 milijuna kuna), koliko su mogle zaraditi na povratničkoj turneji.

>>Ne želi biti više dio Spice Girls: 'Nikad to više neću napraviti'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:26 15.01.2017.

I ja sam devastiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije