Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stand up

Veliki uspjeh nenadmašnog Šarića – po drugi put osvojio Lisinski

Ivan Šarić
Foto: Damir Žižić
1/17
08.12.2016.
u 12:34

Ivan Šarić potvrdio status najpopularnijeg i najtraženijeg komičara u Hrvatskoj

Hrvatska je dobila pravu komičarsku zvijezdu u punom smislu te riječi! Fenomenalni Ivan Šarić sinoć je po drugi put dupkom rasprodani Lisinski nasmijao do suza te potvrdio status najpopularnijeg i najtraženijeg komičara u Hrvatskoj. Oduševljena publika puna dva i pol sata uživala je u raznovrsnim Šarićevim temama, poput uvijek aktualnih i zanimljivih muško – ženskih odnosa, sarkastičnog pogleda na život na Balkanu i politiku općenito, no niti njegova malenkost nije ostala pošteđena šala na vlastiti račun.

Red smijeha, red ovacija i drugi rasprodani nastup u svega mjesec dana, zasigurno je najljepši mogući poklon koji si je Šarić mogao poželjeti za okruglu desetu obljetnicu svoje komičarske karijere. Premda je karijeru planirao započeti u drugom smjeru, stand up je postao i ostao njegova prva i najveća ljubav, a s koliko emocija radi svoj posao i od srca nasmijava svoju publiku, sinoć su se mogli uvjeriti svi prisutni.

Svoje oduševljenje i sreću nakon sjajnog nastupa nije krio niti sam Šarić: ''Bila mi je čast nastupati još jednom u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Velika hvala i publici koja je sinoć bila stvarno raspoložena!''

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije