Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena diva

Već tada znalo se da će biti svjetska zvijezda: Poslušajte kako je zvučala kao 14-godišnjakinja!

amy winehouse
Foto: Screenshot
1/8
30.06.2015.
u 22:48

Na rođendanskoj proslavi svoje prijateljice Amy Winehouse otpjevala je 'Happy Birthday' i pokazala svoj nevjerojatan pjevački talent po kojem će zauvijek ostati upamćena

Svega nekoliko dana dijeli nas od svjetske premijere dokumentarca o britanskoj pjevačici Amy Winehouse koja je preminula u srpnju 2011. godine u 27. godini zbog trovanja alkoholom.

Ususret filmskoj premijeri, na YouTubeu objavljen je isječak iz dokumentarca u kojem 14-godišnja Amy pjeva najpopularniju rođendansku pjesmu "Happy Birthday" na rođendanskoj zabavi svoje prijateljice. 

Već tada Amy je pokazala je svoj nevjerojatan i jedinstven pjevački talent po kojem će zauvijek ostati upamćena. 

 

Prerano preminula glazbenica iza sebe je ostavila dva studijska albuma, "Frank" i "Back to Black". Postumno je objavljen i njezin treći studijski album, "Lioness: Hidden Treasures".

Dokumentarac o njezinu burnom životu i glazbenoj karijeri naziva "Amy" režirao je poznati redatelj Asif Kapadia. Film koji donosi još neobjavljene intervjue, arhivske snimke te dosad neobjavljene pjesme Amy Winehouse bit će prikazan 3. srpnja.

>>Amy Winehouse na početku karijere: Vjerojatno bih poludjela kad bi postala poznata

>>Blake: Ja sam Amy Winehouse upoznao s heroinom!

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:17 30.06.2015.

ok, tada jos nije previse pila I tek je pocela s drogama pa je uspjela zapamtiti sve rijeci....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije