Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Vatra na 10 tisuća metara održala nastup za putnike u avionu

vatra
Foto: PR FOTO
1/2
06.10.2015.
u 17:21

Još krajem rujna Vatra je za 6. listopada najavila ekskluzivni nastup 'u prostoru u kojem do sada niti jedan bend s ovih prostora nije nastupio' i na kojem će predstaviti novi album "Zmajevi na vjetru" čiji je službeni izlazak zakazan za 12.10.2015.

Grupa Vatra upravo je na redovnoj liniji Croatia Airlinesa iz Zagreba za Dubrovnik odradila svirku za putnike, te tako postala prvi bend s ovih prostora koji je zasvirao u zrakoplovu na komercijalnom letu.

Još krajem rujna Vatra je za 6. listopada najavila ekskluzivni nastup 'u prostoru u kojem do sada niti jedan bend s ovih prostora nije nastupio' i na kojem će predstaviti novi album "Zmajevi na vjetru" čiji je službeni izlazak zakazan za 12.10.2015.

Kako se ispostavilo, taj je prostor bio zrakoplov Airbus Croatia Airlinesa koji je ranog popodneva poletio iz Zagreba za Dubrovnik. U nastupu koji je trajao desetak minuta, Vatra je na 10.000 metara iznad tla iznenadila putnike te odsvirala hitove "Tango" i "Saturn".

Osim što su ih iznenadili, dečki iz benda uspjeli su putnike, barem one kojima je hrvatski materinji jezik, animirati i za zborno pjevanje, a zaslužili su i buran pljesak svih prisutnih.

Pripreme, pa i ove visinske, za koncert 23.10. u Domu sportova u punom su zamahu. Ekskluzivna zrakoplovna promocija albuma "Zmajevi na vjetru" odličan je uvod u najveći samostalni koncert Vatre koji će, kako najavljuju, biti također nezaboravan, poput ovog leta.

 

Danas smo našim putnicima na liniji Zagreb-Dubrovnik pripremili nezaboravno iznenađenje – nastup rock grupe Vatra! Koncertom u zraku započeli su turneju povodom izlaska novog albuma Zmajevi na vjetru i oduševili sve prisutne. Poslušajte kako njihov veliki hit Tango zvuči na 10 000 metara visine ☺We surprised our passengers on the route Zagreb - Dubrovnik with a performance by the rock band Vatra, as a part of the promotion of their new album. Listen to the sounds of their hit Tango at the altitude of 10 000 meters ☺

Posted by Croatia Airlines on 6. listopad 2015

>>Uoči koncerta u Domu sportova, Vatra snimila spot za pjesmu "Jantar"

>>Ivan Dečak: Kad ne sviram, čuvam dijete

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
18:36 06.10.2015.

jadni putnici nije im bilo lako...

Avatar Rafael B
Rafael B
17:34 06.10.2015.

Genijalnoooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije