Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proveli odmor na brodu

Vanja Mamić prvi put progovorila o ljubavi s poduzetnikom

Vanja Mamić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
31.07.2014.
u 13:20

Par je zajedno proveo veliki dio ljeta. No Vanja ističe kako ne razumije toliki interes medija za njezin privatni život

Vanja Mamić je ekskluzivno za portal Scena.hr prvi put u javnosti progovorila o muškarcu koji je osvojio njezino srce, uspješnom poduzetniku iz Dubrovnika, Stijepi Pepi Caru. Prvi put je potvrdila da je u vezi s poduzetnikom. Par uživa u svojoj ljubavi, a Vanja ne krije da je zaljubljena i sretna.

Vrlo rijetko se nađe netko meni blizak, a da je uz to inteligentan i interesantan. Ovo ljeto smo proveli zajedno na brodu, bili smo nekoliko dana u Dubrovniku, Cavtatu te je boravio kod mene u Novalji gdje imam kuću – rekla je Vanja Mamić.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Par je zajedno proveo veliki dio ljeta. No Vanja ističe kako ne razumije toliki interes medija za njezin privatni život jer kaže kako nije javna osoba te da je prvenstveno majka i ljubiteljica jahanja.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

>>Vanja Mamić u spotu mlađahnog Renata prava je zavodnica

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
13:42 31.07.2014.

kada pročitamo da se zaljubila u kakvog kršnog proletera vjerovat ču njezinoj sreči i ispunjenju,a do tada če ostati ono što je i sada bila ,sponzoruša gošpodskog,malo profinjenijeg stila,taman za tkz poduzetnike sa eventualno puno para ,a slabog ljubavnog žara

Avatar Allemann
Allemann
14:19 31.07.2014.

Ali, Vanjo, zašto baš poduzetnik i to s brodom? Zašto ne, recimo, srednjoškolski profesor ili glazbeni umjetnik? Zar među tim grupacijama nema u prosjeku više muškaraca koji su inteligentni i interestantni nego kod poduzetnika s brodovima?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:18 31.07.2014.

koliko para toliko ljubavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije