Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vanessa hudgens

Vanessa Hudgens - džepnoj Veneri san je bio glumiti prostitutku

Vanessa Hudgens
pixell
15.09.2013.
u 11:00

Glumi od osme godine, a za prvu ulogu u mjuziklu “Čarobnjak iz Oza” plaćena je 280 kn. Danas joj je plaća puno, puno veća, a uz film zarađuje i glazbom.

Oduvijek sam htjela glumiti prostitutku. Neopisivo mi je uzbudljivo kao glumici naći se u situaciji da postanem nešto za što sam sigurna da u pravom životu nikada neću biti – rekla je nedavno 25-godišnja američka glumica Vanessa Hudgens i time otkrila da joj je ispunjen jedan od životnih snova jer u trileru “Zamrznuta istina”, koji 19. rujna stiže u hrvatska kina, glumi ‘prijateljicu noći’ koja uspijeva pobjeći iz ruku serijskog psihopatskog ubojice.

U Hollywoodu Vanessu zovu džepnom Venerom jer visoka je tek 1,55 m, a svjetsku popularnost stekla je ulogom u hit-seriji “High School Musical”. Glumi od osme godine, a za prvu ulogu u mjuziklu “Čarobnjak iz Oza” plaćena je 280 kn. Danas joj je plaća puno, puno veća, a uz film zarađuje i glazbom. Izišla su joj dva albuma od kojih je prvi, “V”, već u prvom tjednu zasjeo na 24. mjesto Billboarda i prodan je u 34.000 kopija. Pjeva pop, no u duši je rokerica, obožava horor filmove i svojeg dečka glumca Austina Butlera.

Fotografkinja je amaterka, no ne i računalna majstorica pa su joj svojevremeno s privatnog računala ukradene i u javnost puštene fotografije na kojima je potpuno naga. Tu epizodu njezina života, koju dijeli s još pedesetak celebrityja koje je zadesila slična sudbina, trenutno istražuje FBI, a ona se, kaže, zbog obitelji stidi i obećava da će drugi put biti opreznija i bolja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije