Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS GOLDEN GLOBES

Upoznajte lijepe kćeri Sylvestera Stallonea

Sylvester Stallone
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
12.01.2017.
u 16:56

One su ove godine kolektivno osvojile titulu Miss Golden Globes. Riječ je o tradiciji još iz 60-ih godina prošlog stoljeća u kojoj se promoviraju nasljednici poznatih glumaca i glumica

Legendarni glumac Sylvester Stallone (70) je na ovogodišnje Zlatne globuse došao u pratnji četiri zgodne cure. Uz njegovu treću suprugu Jennifer Flavin (48) pratile su ga i tri kćeri Sophia, Sistine i Scarlet. One su ove godine kolektivno osvojile titulu Miss Golden Globes. Riječ je o tradiciji još iz 60-ih godina prošlog stoljeća u kojoj se promoviraju nasljednici poznatih glumaca i glumica. Njihov je posao da dodaju nagrade i ispraćaju dobitnije s pozornice. Sestre su jako povezane i kako kažu "jedna drugoj završavaju rečenice". Upoznajmo ih:

 

getting ready for HFPA party tonight..my sisters and I have a big announcement😽

A photo posted by SOPHIA STALLONE (@sophiastallone) on

Sophia Rose Stallone, 20
- završava studij komunikacija na Sveučilištu Južna Kalifornija. Želja joj je da otvori svoju modnu i kozmetičku liniju. Voli kazalište i film i željela je glumiti, no strah je od neuspjeha. Često fotografira mlađu sestru Sistine.

 

Dinner with Sly😎

A photo posted by SISTINE STALLONE (@sistinestallone) on

Sistine Rose Stallone, 18
Sistine je model kao i njena majka. Dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko poznatih magazina, a najveći uspjeh joj je pojavljivanje na Chanelovoj reviji prošlog mjeseca. Nedavno se pojavila i u editorialu časopisa Love, a na videu je prošetala u kožnoj jakni i čipkastim crnim gaćicama.

 

HAIR FORCE.... @scarlet_stallone

A video posted by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Scarlet Rose Stallone, 14
Još uvijek ide u srednju školu, gdje trenira atletiku. Sestre je zovu Žirafica, a ona je poput svih tinejdžera i još je uvijek ne zanimaju ni moda ni gluma. No, tata Sly je ponosan na nju pa često na svom Instagram profilu objavljuje njene fotografije i videa.

>>>>'Akademija bi se trebala sramiti. Jasno je kao dan da je pobjednik Sylvester!'

Komentara 5

MO
matK.O.
09:11 13.01.2017.

sreća pa su na majku...

MO
matK.O.
09:11 13.01.2017.

sreća pa su na majku...

RT
ribaric.tomislav
19:58 12.01.2017.

respekt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije