Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Uoči 50. rođendana Janet Jackson objavila da čeka prvo dijete

Janet Jackson
Foto: Reuters
1/5
06.05.2016.
u 10:00

Sestra legendarnog kralja popa Michaela Jacksona i njen suprug, multimilijunaš Wissam Al Mana, u braku su četiri godine

Janet Jackson je trudna! Pjevačica i sestra pokojnog kralja popa Michaela Jacksona objavila je da je trudna dva tjedna prije svog 50. rođendana. Glasine o Janetinoj trudnoći počele su prije mjesec dana, kada je objavila kako zbog planiranja obitelji odgađa svoju svjetsku turneju, čiji je početak bio najavljen za kolovoz. – Molim vas, razumijte koliko je važno da to sada napravim. Moram se odmarati, tako mi je liječnik rekao. Nisam vas zaboravila. Nastavit ću turneju čim budem mogla – kazala je tada Janet, no nije potvrdila da je trudna. Ipak, američki TV show Entertainment Tonight doznao je od bliskog izvora da Janet sa svojim trećim suprugom Wissamom Al Manom očekuje dijete.

Katarski milijunaš

Janet i Wissam Al Mana (41) tajno su se vjenčali 2012. godine, a javnost je to doznala tek nakon godinu dana. Al Mana je multimilijunaš porijeklom iz Katara, no odrastao je u Londonu, a poslije se preselio u SAD. S dvojicom braće vlasnik je konglomerata Al Mana. Janet se prvi put udala 1984. godine sa samo 18 godina. Suprug joj je bio R&B pjevač James DeBarge. Brak je potrajao samo godinu dana, a zanimljivo je da su mediji više puta pisali da je Janet tada tajno rodila djevojčicu, koju je odgojila njena najstarija sestra Rebbie, no Janet je to opovrgnula.

Janet je zbog trudnoće otkazala svjetsku turneju koja je trebala početi u kolovozu

Više puta kazala je kako bi voljela imati dijete te da će ga posvojiti ako ne uspije zatrudnjeti. Drugi brak s Reneom Elizondom Juniorom potrajao je punih devet godina – od 1991. do 2000. Elizondo je bio plesač, no najpoznatiji je po čuvenoj naslovnici Rolling Stonea iz rujna 1993. kada njegove ruke drže Janetine gole grudi. Upravo ta fotografija našla se i na omotu albuma “Janet” koji je izašao iste godine.

Iza Janet su dva braka, a godinama se pričalo da je s 18 rodila kćer koje se odrekla

Janet Jackson lani je objavila jedanaesti po redu album naslovljen “Unbreakable”. Zanimljivo je kako se posljednji singl s njega zove “Dammn Baby”, što bi se moglo prevesti i kao “Prokleta beba”. Ipak, Janet je objasnila kako je to ljubavna pjesma. S obzirom na to da stručnjaci naglašavaju da žena u njenim godinama ima samo jedan posto šanse da zatrudni, nije čudno da će Janet morati dobro paziti do porođaja. 

>> Janet Jackson odgađa turneju jer čeka svoje prvo dijete

Komentara 1

KK
katka-kr
12:28 06.05.2016.

hm... kad ce ovo djete proslaviti 20 ti rodendan... a ona 70.. mislim da je prekasno imati djete sa 50.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije