Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudbonosno 'DA'

Udala se Sandra Paović, Milan Bandić bio je poseban gost

Sandra Paović
Foto: Facebook
1/3
29.07.2014.
u 10:24

Poseban uzvanik na najljepšem danu njihova života bio je i zagrebački gradonačlenik Milan Bandić koji je na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija s vjenčanja.

Nakon mjeseci rehabilitacije nakon što je preživjela tešku prometnu nesreću, stolnotenisačica Sandra Paović izrekla je sudbonosno DA.

Njezin zaručnik Daniel Lazov je tri godine prije Sandre, prilikom skoka na glavu u rijeku Sutlu, zadobio slične ozljede te je bio na rehabilitaciji u toplicama. Teška sudbina koja ih je zadesila ih je i spojila te je par prije vjenčanja bio više od godinu i pol u vezi. Nakon što je skupljao hrabrost da je zaprosi, Daniel je to učinio na Silvestrovo.

Poseban uzvanik na najljepši dan njihova života bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija s vjenčanja.

 

>>Sandra Paović: Neka je 2014. i pola koraka ljepša

 

Komentara 11

DR
dragica949
12:14 29.07.2014.

Per aspera, ad astra.sretno dragi hrabri mladi ljudi.

AN
Android
11:41 29.07.2014.

Sretno!

LI
ličkiustanik
12:38 29.07.2014.

Lijepi i mladi ljudi pred kojima je život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije