Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2CELLOS

U Rimu iznenadili obožavateljicu koja je bila na čak 100 njihovih koncerata!

2CELLOS
Foto: Promo foto
1/8
03.08.2015.
u 11:37

Katarina obožava i prati 2CELLOS gdje god oni svirali.

Luka Šulić i Stjepan Hauser su u Rimu, u sklopu rasprodane talijanske turneje, iznenadili Katerinu, vjernu obožavateljicu iz Amerike.

Iznenadili su je tortom s brojkom 100 i posvetili joj pjesmu na koncertu. Naime, Katerina obožava 2CELLOS i glazbenike prati na svakom koncertu, gdje god oni svirali. Fantastični koncert 2CELLOS u Rimu bio je čak stoti u nizu koncerata na kojima je bila.

''Doslovno sam preuredila život kako bih ih podržala. Surađujem s obožavateljima iz cijelog svijeta na dnevnoj bazi spajajući ih da podijele iskustva i promoviraju glazbu 2CELLOS što je više moguće. Nemam obiteljskih obaveza pa to mogu raditi. Nadam se da će Luka I Stjepan biti dio mog života zauvijek. Otkad sam ih čula prvi put uživo, moj život se promijenio nabolje'', kaže Katerina koja ne planira prestati ići na njihove koncerte pa tako će doći i u Jelsu na Hvar, u Zadar te Portorož.

2CELLOS sutra nastupa s Bocellijem na tradicionalnoj gala večeri u Lajaticu, Toskana, na kojoj slavni glazbenik okuplja prijatelje glazbenike iz cijelog svijeta. Ovo će biti deseta godišnjica festivala. Naši slavni virtuozi već su ga odavno oduševili, a imali su ga prilike upoznati i svirati s njim na njegovu koncertu u Zagrebu.

>>2 Cellos oduševili Georgea Busha: 'Daj da uslikam taj selfie!'

>>Ekskluzivni koncert grupe 2Cellos u Jelsi na otoku Hvaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije