Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

U prodaji je još 500 ulaznica za koncert Justina Biebera

Justinu Bieberu u Zagreb dovodi i grupu Mic LOWRY
Foto: PR FOTO
1/3
14.10.2016.
u 08:33

Glazbena zvijezda 9. studenog održat će koncert u Areni Zagreb, a zbog velikog interesa obožavatelja produkcija je odlučila napraviti dodatna mjesta oko pozornice za fanove.

Manje od mjesec dana ostalo je do zagrebačkog koncerta najpopularnije svjetske glazbene zvijezde Justina Biebera. Iako je koncert, koji će se održati 9. studenog u Areni Zagreb službeno rasprodan još prije par mjeseci, za ulaznicama i dalje vlada potražnja kakva nije zabilježena još od legendarnog nastupa grupe U2 u Zagrebu. 

Upravo je zato u dogovoru s menadžmentom i produkcijom pronađeno rješenje da se uz predviđenu scenografiju napravi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova. Beliberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu dobit će priliku za to jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još 500 ulaznica po cijeni od 565 kuna. 

Komentara 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:24 14.10.2016.

nebi mu oso na koncert ni da mi plati za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije