Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

Kolektivno unakažavanje: Tinejdžeri žele usnice kakve ima Kylie Jenner

kylie jenner
Foto: Twitter
1/6
21.04.2015.
u 13:25

Sada svi pokušavaju imati usnice kao djevojka za koju se pretpostavlja da je usnice oblikovala filerima

Mlade djevojke poludjele su za izazovom nazvanim #KylieJennerChallenge. Mlađa polusestra Kim Kardashian svijet je zaludjela svojim usnicama.

Sada svi pokušavaju imati usnice kao djevojka za koju se pretpostavlja da je usnice oblikovala filerima. Tinejdžeri na usne stavljaju boce, čepove i čaše te isisavaju zrak kako bi se stvorio vakuum.

Vakuum širi usnice, izobliči ih te često prouzroči podljeve. Kada odrade izazov, tinejdžeri objavljuju fotografije s novim usnicama na društvenim mrežama, najčešće osjećajući se prilično glupo.

>>Trend ili trash: usne Kylie Jenner

>>Studentica pokušala dobiti usnice kakve ima slavna starleta, pogledajte komični rezultat

Komentara 12

ZS
zsazoo
18:26 21.04.2015.

Zašto se teži tome da usne izgledaju kao anus sa vrlo upaljenim hemeroidima?! Zar to danas uzbuđuje muškarce? I zašto bi se netko htio svidjeti takvim likovima?!

LA
lakočemo
14:20 21.04.2015.

šta se to dešava sa ovom ludom dječurlijom bože

Avatar ucjena
ucjena
15:24 21.04.2015.

taman joj stoji, da krene sa cirkusom po svjetu! :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije