Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš se voli fotkati

U par dana napravila oko 1200 selfija, mama joj poručila: Opsjednuta si

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/4
30.07.2014.
u 11:57

Tijekom nedavnog odmora na Tajlandu snimila je čak 1200 selfija, a na to je reagirala i njena majka Kris Jenner, koja joj je rekla: Opsjednuta si!

Kim Kardashian poznata je, između ostalog, i po tome da volil selfije. Ovaj put je, čini se, pretjerala.

Tijekom nedavnog odmora na Tajlandu snimila je čak 1200 selfija, a na to je reagirala i njena majka Kris Jenner, koja joj je rekla: Opsjednuta si!

Starleta ipak izgleda ima "dobar razlog"  za toliko selfija. Želi objaviti "selfie knjigu", piše Guardian Liberty Voice.

No, navodno se radi o "izbrisanoj" sceni reality showa "Keeping up with Kardashians".

>>Kim Kardashian presretna jer je njena igrica postala pravi hit

>>Kim Kardashian najavila: Uskoro ću opet biti trudna!

 

Ključne riječi

Komentara 4

BV
bvb09
12:22 30.07.2014.

Ja neznam koga to interesira šta ova glupača radi a svaki jebeni dan je u novinama

HR
hrvatska91
12:40 30.07.2014.

radi se o duševnoj bolesti, kojoj podliježe sve više mladih, posebno djevojaka, a ima katastrofalne poslijedice na osobni razvoj u svakom pogledu..a zove se - (online-)narcizam.

Avatar butcher
butcher
12:45 30.07.2014.

Koja je to tupava i narcisoidna kravetina, tko normalan uopce i zeli citati ovakve clanke, zar nema interesantnijih i pametnijih tema od ovih "selfie " pacijenata (((((((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije