Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Londonu izabrana najljepša

Miss Hrvatske Antonija Gogić: 'Svjetski izbor ljepote pamtit ću po novim prijateljstvima'

Misice
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
15.12.2014.
u 12:07

Lijepa Antonija na prestižnom izboru zauzela je zlatnu sredinu, a izbor će pamtiti po novim prijateljicama s kojima planira provesti novogodišnje praznike

Prekrasna Južnoafrikanka Rolene Strauss najljepša je žena svijeta – tako je odlučeno jučer na svjetskom izboru ljepote koji se održao u prekrasnoj dvorani ExCel u Londonu.

Foto: Press Association/PIXSELL

Dvadesetdvogodišnja studentica medicine proglašena je najljepšom u konkurenciji od čak 122 djevojke iz cijelog svijeta.

U svom prvom intervjuu nakon izbora Rolene je najavila da će se zalagati za pomoć Africi, poticati školovanje, ali i borbu protiv nasilja nad ženama.

Naša predstavnica Antonija Gogić, koja je zauzela zlatnu sredinu na izboru je blistala u haljini Sherri Hill i cipelama Hogl te svojim šarmom dostojno predstavila ljepote naše zemlje.

Vidno dobro raspoložena nije krila kako će izbor pamtiti po novim prijateljstvima.

Lijepa Zagrepčanka tijekom priprema za izbor sobu je dijelila s Miss BiH Isidorom Borovčanin, ujedno okrunjenom titulom Model 2014., s kojom će ući i u novu 2015.godinu.

– Dogovor je pao, Isidora i ja Novu ćemo dočekati s Miss Srbije Marijom Ćetković i Miss Engleske Carinom Tyrrell u Beogradu, a čim se vratim, idem u Beč u goste kod Miss Austrije Julie Furdie –- rekla je Antonija koja se danas vraća kući.

>>Studentica medicine nova Miss svijeta, naša Antonija nije ušla u finale

>>Hrvatska predstavnica na izboru za Miss turizma svijeta osvojila titulu 4. pratilje

>>Ovogodišnja Miss Hrvatske zauzela visoko mjesto na kladionicama!

Komentara 1

LO
lozančić
14:32 21.12.2014.

Bravo djevojke, uživajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije