Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Cinestaru

Velika zainteresiranost za projekciju povijesnog koncerta ''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba''

Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/9
26.09.2016.
u 09:26

Matija Vuica, Ivana Marić, Mladen Bodalec i Luka Grubišić oduševljeni koncertnim spektaklom kultne grupe

Otkako je najavljeno da se koncert ''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba'' može ekskluzivno pogledati samo u CineStar kinima, među hrvatskim obožavateljima ovog rock benda vladao je neviđeni interes za ulaznicama, koje su još prije same projekcije bile rasprodane. Ovaj koncert epskih razmjera pod nazivom ''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba'' održan na Kubi u ožujku ove godine, okupio je 1,2 milijuna obožavatelja, a ovog je vikenda u prikazan u najboljim kinima diljem svijeta.

Tako se i Hrvatska našla na popisu zemalja koje su mogle uživati u jedinstvenom doživljaju ovog benda, koji je ispisao svjetsku povijest. Osim brojnih obožavatelja ovog rock sastava, hrvatsku projekciju koncerta nisu propustili ni Matija Vuica, Ivana Marić, Mladen Bodalec te Luka Grubišić. Osim u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir centru, projekcija ovog koncerta je održana i u ostalim CineStar kinima diljem Hrvatske, gdje je također vladala velika zainteresiranost.

''Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba'' prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu.

U sezoni 2016/2017 imat ćete priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svjetskih pozornica s vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača. Dakle, očekuje vas jedna nadasve uzbudljiva sezona ispunjena obiljem vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografija te blještave i gotovo električne energije.

Sve informaciie o nadolazećim spektaklima u CineStaru možete pronaći ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije