Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je sigurno ljubav!

U braku sa 57 godina starijim milijarderom: Umjesto karijere izabrala sam ljubav

Richard Lugner
Foto: DPA/Pixsell
1/4
28.01.2015.
u 13:04

Bivša Playboyeva zečica Cathy Schmitz (25) udala se za 57-godina starijeg milijardera Richarda Lugnera (82)

– Morala sam birati između karijere i ljubavi pa sam izabrala ljubav. Istina, život je to pun luksuza, volim ga, ali to nije toliko bitno za mene. Nisam ja prva žena koja je toliko mlađa od svoga supruga. Uostalom, ni jedna od njegovih bivših žena nije bila stara kao on – pravda se bivša Playboyeva zečica Cathy Schmitz (25) koja se udala za 57-godina starijeg milijardera Richarda Lugnera (82).

Austrijskom milijarderu to je peti brak, a par se vjenčao u rujnu prošle godine. U vezi su prije toga bili sedam mjeseci, piše Daily Mail.

Iako se milijarder nakon četiri propala braka zakleo da se neće peti puta ženiti, Cathy ga je navela da promijeni mišljenje. Ipak, 82-godišnjak je i dalje zabrinut zbog mogućnosti da je njegova mlađahna supruga, koja mu može biti unuka, u braku s njim zbog njegova bankovnog računa. Pitamo se zašto...

– Ja sam uvijek zabrinut. Dame su opasne, opasno je biti u braku. Ali ja se volim boriti s mladim ženama, to je dobro za mene – kaže Lugner.

Mlada Cathy pak kaže kako, iako je to teško povjerovati, ona i Richard imaju mnogo toga zajedničkog.

– Hodala sam s mlađim dečkima i oni misle samo na sebe. Ludo se zabavljam sa svojim suprugom, a imam i šestogodišnju kćer tako da mi treba muškarac koji će se brinuti za nas – kaže 25-godišnjakinja.

>> Milijarder platio pola milijuna dolara da je povede na bal: Užasno je dosadna

Komentara 39

PK
puši kurac
13:44 28.01.2015.

ma meni je to odmah izgledalo ko iskrena ljubav!

TR
trunjo
13:31 28.01.2015.

He he koga ona zavarava sebe ili nas....Mislim da nas ne može....Između karijere i ljubavi izabrala sam ljubav...A to što dida ima xyz miliona na računu to nije važno......Pa iz ljubavi se mogla udati i za svoga susjeda koji ima 70 godina ali nema milione....Sponzoruša u najgorem obliku....A taj didica bolje da je spiskao novce na prijateljice noći kad mu se prohtje nego ovako "iz ljubavi" se dati navući

AM
amky1
13:43 28.01.2015.

I ja se evo zaljubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije