Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u naručju

Tvrdili su da nije bila trudna, ali ovim im je začepila usta

beyonce
Foto: Youtube (screenshot)
1/5
23.09.2014.
u 21:00

Šestominutni klip sastavljen od privatnih snimki i nastupa na koncertu prikazuje jedan od najmoćnijih parova svijeta glazbe na njihovoj turneji On The Run

Opsjedale su ih glasine kako je njihov brak pred krahom te čak i to da Beyonce nije bila trudna, već je njezinu i Jay Z-jevu kćer rodila surogat majka.

No, slavni par utišao je tračeve objavivši intimne snimke privatnih trenutaka na posljednjem koncertu njihove uspješne turneje On The Run.

Na jednoj od snimki, Beyonce pozira gotovo naga, u naručju svog supruga koji je obgrlio, a dlanove stavio na njezin trudnički trbuh.

Šestominutni klip sastavljen od privatnih snimki i nastupa na koncertu prikazuje jedan od najmoćnijih parova svijeta glazbe dok izvode pjesme "Halo" i "Forever Young".

>>Evo čime mami supruga! Luksuznim krstarenjem za sobom ostavili tračeve o razvodu

>>Pogledajte kako je Jay Z čestitao rođendan voljenoj Beyonce

>>'Beyonce i Jay Z sami su lansirali glasine o razvodu da bi povećali prodaju karata'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije