Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGOLJELA TRUDNIČKI TRBUH

Trudna Natalie Portman - zvijezda zadnjeg video-spota Jamesa Blakea

Natalie Portman
Foto: Reuters
1/4
22.03.2017.
u 15:50

Portman i njezin suprug, francuski koreograf Benjamin Millepied 22. veljače postali su drugi put roditelji. Novorođenoj djevojčici su nadjenuli ime Amalia.

Glumica Natalie Portman je, nekoliko dana prije rođenja drugoga djeteta, snimila video-spot za britanskoga glazbenika Jamesa Blakea, pišu britanski mediji.

Portman, koja je čitavo vrijeme druge trudnoće bila vrlo samozatajna i diskretna, ogoljela je trudnički trbuh u visokoj trudnoći u zadnjem Blakeovom spotu za pjesmu "My Willing Heart".

Glumica je u najvećem broju kadrova snimljenih u crno-bijeloj tehnici odjevena samo u donje rublje. U nekima sjedi na krevetu, otkrivenog trbuha, a u nekima pluta ili pliva u bazenu. Video-spot je snimila redateljica Anna Rose Holmer.

Portman i njezin suprug, francuski koreograf Benjamin Millepied 22. veljače postali su drugi put roditelji. Novorođenoj djevojčici su nadjenuli ime Amalia.

Holmer je na Twitteru napisala da Blakeova pjesma koju je napisao Franck Ocean govori o "ljubavi i čudesnom" svijetu te je zahvalila Natalie što je pristala pojaviti se u spotu.

>>Natalie Portman rodila svoje drugo dijete, evo koje je ime dala djevojčici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije