Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova europska turneja "So?"

Tri stand up showa u kojima Daniel Sloss nasmijava Hrvatsku!

Daniel Sloss
Foto: PR FOTO
1/2
27.09.2016.
u 15:37

Subota 22.10. u 20 sati - RIJEKA – botel Marina; Nedjelja 23.10. u 20 sati – SPLIT – Dom HV Lora; Ponedjeljak 24.10. u 19 sati – ZAGREB – Teatar &TD

Nakon izuzetno uspješne sezone u New Yorku te potpuno rasprodane dvomjesečne turneje u Australiji i Novom Zelandu, dvadesetpetogodišnji škotski stand up komičar Daniel Sloss stiže u Hrvatsku. Svoj potpuno novi show "So?" premijerno je izveo u "komičarskoj Meki" - festivalu Fringe u Edinburgu, na kojem je oduševio publiku i kritičare. U sklopu velike europske turneje Sloss će posjetiti 16 zemalja, a u hrvatskom dijelu turneje će nastupiti u Rijeci (22.10., Botel Marina), Splitu (23.10., Dom HV Lora) i Zagrebu (24.10., Teatar &TD). Iako će Danielu ovo biti već treći „radni“ posjet Hrvatskoj, još uvijek nije naučio hrvatski, pa će cijeli show biti na engleskom jeziku, a toplo ga preporučamo starijima od 16 godina.

Slossov humor ruši granice i ne poznaje tabu teme, nisu mu strani politički i seksualno nekorektni komentari kojima publiku nasmijava do suza, a na inteligentan i intrigantan način proziva licemjerje ljudske prirode. Šali se na račun svog ljepuškastog izgleda, sličnosti s glumcem Macaulay Culkinom, naglavce postavlja neke opće poznate vrijednosti – obitelj, ljubavni odnos, prijateljstvo... i pritom je vraški smiješan.

Daniel Sloss je škotski komičar, glumac i pisac. Iako je iznimno mlad (najmlađi je komičar koji je samostalno nastupio u legendarnom londonskom Soho Theatre-u i West Endu), iza sebe ima brojne turneje i televizijske nastupe, a na ovogodišnjem Sydney Comedy Festivalu osvojio je internacionalnu nagradu “Best of the Fest”.

U Hrvatsku stiže mladić koji publiku diljem svijeta ostavlja bez daha! Provjerite zašto...

 

Ovogodišnji nastup u američkom TV showu „Conan“ – pisca i komičara Conana O'Briena. Svoj prvi nastup u tom showu Daniel je imao prije 3 godine.

Ulaznice potražite na: www.eventim.hr a najbliže prodajno mjesto u tražilici www.eventim.hr/hr/outlets.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije