Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj

Tri mjeseca nakon smrti pokopan je George Michael

George Michael
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/4
30.03.2017.
u 09:22

Obitelj i bliski prijatelji na privatnoj ceremoniji na londonskom groblju Highgate oprostili su se od poznatog pjevača

Britanski pop pjevač George Michael pokopan je u srijedu u Londonu, tri mjeseca nakon smrti.

"Obitelj i bliski prijatelji okupili su se na maloj, privatnoj ceremoniji i oprostili se od voljenog sina, brata i prijatelja", kaže se u priopćenju pjevačeve obitelji.

George Michael pokopan je na londonskom groblju Highgate, gdje mu počiva i majka. Tamo su pokopani i velikani poput znanstvenika Michaela Faradaya, povjesničara Erica Hobsbawna i osnivača komunizma Karla Marxa.

Rođen 1963. godine kao Georgios Kyriacos Panayiatou, sin grčkog useljenika i Engleskinje, George Michael postao je jedan od najprodavanijih britanskih glazbenika svih vremena.

Do svoje smrti, na Božić prošle godine, kao član grupe Wham ili u samostalnoj karijeri prodao je više od 115 milijuna ploča.

Umro je prirodnom smrću.

>>Partner George Michaela priznao kako je u vrijeme njegove smrti spavao u automobilu i tvrdi: Nije se htio ubiti! Hakiran sam!

>>George Michael umro je prirodnom smrću​

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije