Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri sestre

One zaista razvaljuju: Djevojčice obradile Metallicu i postale prava senzacija!

the warnings
Foto: Facebook
1/3
27.04.2015.
u 22:56

Tri djevojčice iz Meksika, poznatije kao 'The Warning' postale su prava senzacija nakon što je na Internet procurila njihova obrada Metalicine pjesme 'Enter Sandman'.

Rijetko tko bi takvo što očekivao od njih. Iako imaju samo devet, dvanaest i četrnaest godina ove tri sestre iz Meksika ne ostavljaju takav dojam.

Svojom energičnom obradom Metalicine pjesme 'Enter Sandman' djevojčice su osvojile internet.Iako se njihov video nalazi na YouTube kanalu gotovo godinu dana on je tek sada postao viralan zahvaljujući moći društvenih mreža i tako djevojčicama omogući da budu na korak od ostvarenja svojih snova.

Naime, sav prihod koji zarade djevojčice planiraju potrošiti na svoje glazbeno školovanje na prestižnom glazbenom koledžu Berklee. Djevojčice su trenutno skupile nešto manje od trećine potrebnog novca koji im je potreban da upišu glazbeni koledž i postanu, kako same kažu, apsolutno najbolje.

S obzirom na njihovu karizmu,ali u upornost uopće ne sumnjamo u to da će u svojoj namjeri i uspjeti!

Poslušajte!

>>Opet rasturaju: Nešto drugačija obrada 2Cellosa

>>Beyonce i Andrre 3000 obradili Amy Winehouse i digli prašinu

Komentara 4

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
23:16 27.04.2015.

Bas jedan ljep i simpa clanak za razliku od sra-nja,sra-nja i sra-nja koji svaki dan moramo citati.

MS
mare_split
23:47 27.04.2015.

Konačno, nešto što nije podvala i obmana! ... Cure, želim vam sve što ste si poželjele! Imat ćete to! Zaslužile ste! Ta, vi ste djeca, ... čista duša, nezatrovan um i Božji miljenici!

Avatar Idler 3
Idler 3
23:20 27.04.2015.

Uuuuuupssss....klinke svaka čast !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije