Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog varanja

Tori Spelling želi supruga potpuno poniziti pred milijunima ljudi

tori spelling
Foto: Screenshot
1/2
17.04.2014.
u 20:02

Nakon što je javno prevario, Tori Spelling i suprug Dean McDermott, svoje će bračne razmirice rješavati pred kamerama

Pakao nikad nije izgledao tako strašno kao kad se razljuti reality zvijezda, moglo bi se reći o Tori Spelling i njenom novom realityju. Nakon što je javno prevario, ona i suprug Dean McDermott, svoje će bračne razmirice rješavati pred kamerama, a u njemu je Tori odlučila potpuno poniziti Deana.

- Odluka da se snimi ovaj show ne dolazi od nekoga tko je na čvrstom, dobrom mjestu. Tori je jako, jako uzrujana i ljuta - kaže izvor blizak Tori Spelling.

- Dio nje želi ga potpuno poniziti i da pati pred milijunima ljudi. Želi pravdu, da doista osjeti bol koju joj je nanio - dodaje.

Iako će patiti pred kamerama, ideja da se njihova bračna muka dovede na televiziju bila je isključivo Torina.

- Ona je potpunoj krizi. No, Dean na bilo koji način ne želi biti ponižen. Njegov život ionako je već noćna mora - zaključuje izvor.

>>Varao ju je, a sada će oboje na tome - zaraditi!

Komentara 2

Avatar Bojko
Bojko
10:03 18.04.2014.

Ja sam na mukama sam s sobom, shvatio sam da sam u večoj banani jer sam uopće otovrio ovu vijest... ne shvaćam što mi se desilo. Gasim laptop, idem meditirati.

RI
RINMA
07:49 18.04.2014.

Svoj prljavi veš iznijeti pred publiku i od toga praviti show. Jasno zarada je zagarantirana. Pit i to je Amerika. Dno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije