Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni mu roditelji

Tony Cetinski: Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane

Tony Cetinski
Foto: Dalibor Urukalović(Pixsell
1/7
30.07.2014.
u 10:52

Mirko i Vinka Cetinski jutros su privedeni u USKOK, a o cijeloj se situaciji očitovao i Tony Cetinski. Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti

Mirko i njegova supruga Vinka Cetinski osumnjičeni su za krivotvorenje isprava i poticanje poreznih službenika na zlouporabu položaja i ovlasti, a dvoje poreznika da su u dogovoru s njima zlorabili svoju službu i ovlasti obrađujući porezne prijave Cetinskih za 2011., 2012. i 2013. godinu, tako što su prihvaćali njihove nevjerodostojne dokaze o imovini, odnosno njezinu podrijetlu.

Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Foto: Duško Marušić/Pixsell

Jutros su privedeni u USKOK, a o cijeloj se situaciji očitovao i Tony Cetinski. Njegov post na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Ovo bi bio moj odgovor medijima ukoliko bude potrebe a vjerujem da hoće:

Nakon više od tri godine svakodnevnog i mukotrpnog istraživanja nemaju nikakvih dokaza pa sada očajnički ponovo sumnjaju. Bit je da treba opravdati sav utrošen državni novac za potrebe istraga, a nema se dokaza. Ovo što se događa samo pokazuje da su moji roditelji u istrazi uspješno dokazali porijeklo svoje imovine koja je stečena i argumentirana kroz godine uspješnog rada. Sa tim se onima u istrazi naravno teško pomiriti pa se sada vještačenje na ovaj način misli poništiti. Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane i unaprijed se osuđuju ljudi bez ikakvih dokaza. To sve samo govori koliki je utjecaj Končara i njegovog odvjetničkog tima u ovoj istrazi i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele mijenjati činjenice svojim novcem i utjecajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja i kompletne obitelji od čega se nikada neće oporaviti. Ne mrzim ni Končara, Nobila a ni Carića kao šta ih se nimalo ne bojim kao ni ostale guzoljubce udbaškog bloka. Čistog obraza mogu reći: Svakome po zasluzi. Ostaje mi da se molim i vjerujem u istinu i pravednost sudstva. Hmmmm, možda sam naivan ali vjerujem.
Hvala svima na pdršci u ovim najtežim trenucima za mene i moju obitelj.

Nakon sinoćnje objave ovog posta uslijedio je cijeli niz komentara podrške za Tonyja i njegovu obitelj. Jedan komentar ipak je odskakao od drugih. Jedan muškarac mu je napisao:

"Pa dobro jel moguće da je taj gosp. Končar baš sve izmislio !? Da mu je stalo da od obitelji Cetinski uzme nekakve novce, što li....!? Ja mislim da mu do toga nije stalo i da ima dovoljno i svoje love.....Dakle, ne podržavam niti jednu stranu dok se stvar ne ispita do kraja, ali ne razumijem niti vas koji pljujete po hrvatskim institucijama dok se, kako rekoh, sve ne ispita. Po mnogim komentarima, ovdje napisanim, može se zaključiti da ako lijepo pjevaš, automatski si postao nedodirljiv, tj, grijeh je dirati u tebe...."

Pjevač Tony Cetinski mu je odgovorio:

"Dragi *******, ne razumiješ bit svega. Nakon tri godine istraživanja? Znači da su nesposobni? Naravno da mi ne pada napamet tebi sada obrazlagati u detalje samo ću ti reći da ne želim da to iskusiš. Lijepo bi bilo da su svi akteri mislili kao ti pravedno i ne osuđivali prije izricanja bilo kakve presude. Kamo sreće da je bilo tako, ali nije."

>>Cetinski s lisicama na rukama: Evo cirkus, Hrvatska!

>>Uhićeni Vinka i Mirko Cetinski. Lažirali porez?

Komentara 54

DH
dalibor.hren
11:11 30.07.2014.

"Gospodine" Cetinski, tvoji roditelji nisu piranhe nego velike bijele... Bilo je svo OK dok je zaleđe bio Nobilo, a sad ga možeš.......

CR
crnaguja85
11:09 30.07.2014.

"Tony Cetinski: Nažalost, živimo u korumpiranom društvu u kojem vladaju pirane" Pirane kao tvoji roditelji!

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
11:21 30.07.2014.

Dragi Toni odaj mi tajnu kako su tvoji roditelji stekli sve navedeno na legalan način!Primijenit ću taj recept a tebi dati 75% stečenog!!!!U Hrvatskoj danas imamo same genije koji do 90.godine nisu imali ni za tramvajsku kartu!Izgleda kako Cetinski juniorr misli da su svi građani Hrvatske ovce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije