Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK I U STVARNOM ŽIVOTU

Tom Hardy poput pravog akcijskog junaka uhvatio lopova u Londonu!

Tom Hardy
Foto: IPA/PIXSELL
1/3
25.04.2017.
u 15:24

Hardy je potrčao za lopovom preko vrtova i blizu zgrada u londonskom predrgrađu Richmondu, a zatim je povikao "uhvatio sam k****."

Glumac Tom Hardy proteklog je vikenda na ulicama Londona pokazao kako akcijski junak može biti ne samo na filmu, već i u stvarnom životu. Zvijezda filma "Pobješnjeli Max" i serije "Taboo".

Hardy je jučer uhvatio lopova, koji se s ukradenim mopedom zabio u automobil i pokušao pobjeći s mjesta nesreće.

Kako je rekao svjedok za The Sun, Hardy je potrčao za lopovom preko vrtova i blizu zgrada u londonskom predrgrađu Richmondu, a zatim je povikao "uhvatio sam k****." Glumac je tada čak i pretražio lopova, te ga držao na tlu do dolaska policije.

- Bilo je nevjerojatno. kao da se odjednom prebacio u mod superjunaka. Vidio sam kako su ta dvojica na mopedu projurila kroz crveno svjetlo na semaforu i zabili se u atomobil. Jedan od njih počeo je bježati. Tom je hodao ulicom i odjednom pojurio kao metak. Da je bio lud pa mu se pokušao oduprijeti, ne bi se dobro proveo - kazao je svjedok Arun Pullen.

Dva mladića su ukrala moped i na raskrižju se zabili u Mercedes vrijedan 500 tisuća kuna. Obojica su ozlijeđeni, a policija ih je jučer privela i zadržala u pritvoru.

>>Ovo je najbolje ikad! Evo kako se nekad na MySpaceu prezentirao seksi 'Mad Max'

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Neutralac
21:52 25.04.2017.

Bravo Tom H

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
18:03 25.04.2017.

Ako navrati u Hrvatsku, neka i nas počasti tom gestom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije