Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grižnja savjesti

Slavni glumac zbog kćeri napušta scijentologiju?

'This Tuesday July 17, 2012 photo shows actor Tom Cruise and daughter Suri Cruise leaving Chelsea Piers in New York. (AP Photo/ Donald Traill)'
Foto: 'Donald Traill'
1/4
05.07.2015.
u 14:00

-Shvatio je da ona odrasta, a on nije uz nju. Čuju se telefonski i vide preko video chata, no to nije isto - kazao je izvor blizak glumcu.

Čini se da Tom Cruise više ne može podnijeti da se Scijentološka crkva upliće u njegov život pa je na korak od napuštanja kontroverzne religije, piše Hollywood Life

Na ovu drastičnu odluku glumac se odlučio navodno zbog desetogodišnje kćeri Suri koju ima iz braka sa glumicom Katie Holmes. Svoju kćer glumac nije vidio čak godinu dana. 

-Shvatio je da ona odrasta, a on nije uz nju. Čuju se telefonski i vide preko video chata, no to nije isto - kazao je bliski izvor.

Bivši pripadnik scijentološke crkve Chris Shelton izjavio je da napuštanje scijentologije, ako do toga dođe, neće biti nimalo lak potez.

- Osobno ne vjerujem da je Tom napustio scijentologiju. Postoje teške posljedice za svakoga tko to učini. Crkva je pokazala da nema nimalo grižnje savjesti kada je riječ o objavljivanju povjerljivih podataka o članovima koji ih napuste - kazao je Shelton. Dodaje kako je Cruise pripadnik scijentologije još od 80-ih godina, a to je mnogo vremena. 

Osim toga, ako izađe iz Scijentološke crkve Tom će se u izgubiti svaki kontakt s ostatkom svoje obitelji koja je također u crkvi, uključujući i kontakt sa starijim kćerima Connor i Isabelle Jane

Zbog scijentologije Cruise je izgubio suprugu Katie Holmes koja ga je napustila kako bi zaštitila njihovu kćer Suri, a čini se da zbog religije ne želi izgubiti još jednu dragu osobu u svom životu. 

>>Tom Cruise nije vidio kćerkicu Suri skoro godinu dana?

>>Tajne scijentologije su otkrivene: Uskoro premijera filma koji ne štedi holivudske velikane

Komentara 1

LI
lipnjak
18:56 05.07.2015.

Ma nije moguce !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije