Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spojila ih scijentologija

Tom Cruise u tajnosti ljubi zvijezdu 'Ludih sedamdesetih'

tom cruise laura prepon
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
1/4
17.04.2014.
u 16:56

Još u studenom glumački par viđen je na romantičnoj večeri, no tada su njihovi glasnogovornici zanijekali kako je riječ o romantičnom odnosu

Otkako ga je ostavila Katie Holmes, glumac Tom Cruise i nije bio baš usamljen. Cruise je u tajnoj vezi s glumicom Laurom Prepon, zvijezdom "Ludih sedamdesetih" te kolegicom iz Scijentološke crkve.

Još u studenom glumački par viđen je na romantičnoj večeri, no tada su njihovi glasnogovornici zanijekali kako je riječ o romantičnom odnosu.

No, izvori bliski glumici, koja trenutačno glumi u seriji "Narančasto je novo crno" kažu kako veza i dalje traje, no trude se biti iznimno tajnoviti.

Prošle jeseni tabloidi su pisali o njihovu učestalom druženju.

– Drugi spoj su imali u istom restoranu kao i prvi put, zatim su se našli na nedjeljnom 'brunchu', a nekoliko dana kasnije bila mu je pratnja na večeri kod Travoltinih – izvijestili su tad.

>>Tom Cruise u vezi s Donnom iz 'Ludih sedamdesetih'?

Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL

Baxter/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

ST
streetboy
19:40 17.04.2014.

Laura je i prije bila dobra koka , nadam se da se Tom opametio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije