Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludo zaljubljen

Tom Cruise će oženiti 26 godina mlađu glumicu, a za brak je dobio blagoslov scijentologa

Tom Cruise
Foto: Pixsell
1/3
23.03.2017.
u 09:58

Glumac se zaljubio u 28-godišnju Vanessu Kirby s kojom glumi u šestom nastavku "Nemoguće misije"

Otkako se prije pet godina rastao od Katie Holmes o ljubavnom životu Toma Cruisea nije bilo puno informacija, a glumac je očito čekao onu pravu i zahvaljujući snimanju šestog nastavka "Nemoguće misije" konačno je i upoznao srodnu dušu.

Kako prenosi Daily Mail riječ je o 28-godišnjoj glumici Vanessa Kirby u koju se 54-godišnji Cruise zaljubio dok ju je gledao u seriji "The Crown" i tada je odlučio ponuditi joj ulogu u novom nastavku "Nemoguće misije". 

- Tom je totalno pao na Vanessinu glumu i bio je očaran načinom na koji je utjelovila princezu Margareth u seriji. Odmah je od producenata tražio da Vanessi ponude jednu od glavnih uloga u filmu - kažu bliski izvori glumcu.

Na setu filma kemija se odmah stvorila između Vanesse i 26 godina starijeg glumca. - Oduševila ga je njena energija i šarm. Nema sumnje kako Tom želi da Vanessa postane nova gospođa Cruise - tvrde njegovi prijatelji i dodaju kako je Cruise odlučio ponovno se oženiti jet želi ispuniti želju svojoj nedavno preminuloj mami kojoj je obećao da će se opet skrasiti. 

Poznato je da Cruise pripada scijentološkoj crkvi koja mu je dala odobrenje za sve prethodne brakove i veze, a navodno je od scijentologa već dobio zeleno svijetlo za svoj brak s Vanessom. 

>>Otkriven bizaran razlog zbog kojeg Tom Cruise ne želi vidjeti svoju kćer Suri?

>>Ovo je 10 najboljih erotskih trilera u povijesti filma

Komentara 1

ZZ
Zulfo Zuca
12:43 23.03.2017.

Blago njegovim susjedima on će ubrzo trebati njihovu pomoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije