Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
timski rad

To su kolege! Evo kako su joj pomogli nakon što su 'iscurile' njene gole fotke

teorija velikog praska
Foto: Freeman/Press Association/PIXSELL
1/14
20.09.2014.
u 15:52

Hakerski skandal koji je prije koji tjedan potresao Hollywood pokazao je Kaley Cuoco još jednom kako su joj kolege iz serije uvijek spremne priteći u pomoć

Kaley Cuoco, zvijezda "Teorije velikog praska", bila je jedna od žrtava velikog hakerskog skandala koji je prije koji tjedan potresao Hollywood.

Među golim fotografijama Jennifer Lawrence i Kate Upton, našla se i Kaleyina, no nju to nije previše pogodilo.

Kako je ispričala u showu Jimmyja Kimmela, više od nje bili su razljućeni njene kolege iz hit serije.

- Sjedili smo između snimanja scena i dečki iz serije su mi pomogli odabrati fotografiju kojom ću se našaliti na čitavu situaciju. Bilo je to dan nakon što su fotografije objavljenje. Htjela sam zamagliti određene dijelove tijela kako bih kao uzvratila, a oni su me poticali - 'da, zamagli to, zamagli taj dio'. Svi dečki su pomogli, bio je to pravi timski rad. Znate, morate se znati našaliti sami sa sobom - otkrila je Kaley.

>>'Do krajnjih granica tužit ćemo sve koji objave ove ilegalno nabavljene fotografije!'

>>Kaley Cuoco ne tuguje zbog golišavih fotki, već se dobro našalila

Komentara 2

SE
sestrićna
19:37 20.09.2014.

oni su je valjda i fotkali .)

SA
samoborka
21:53 20.09.2014.

ajme tragedije..Sve se one jedva docekaju naslikavati gole i tako si pumpati ego i popularnost, a sada odjednom izigravaju svetice kada je netko objavio fotografije na kojima im se vidi ovo ili ono... Koje prenemaganje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije