Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo Fashion Week Zagreb

Dame su se uredile, no koja je modno pogodila, a koja podbacila?

kolaz
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/21
28.11.2014.
u 21:40

Počela je prva večer Smart Fashion Week Zagreba. Na još jednoj modnoj manifestaciji okupile su se brojne slavne ljubiteljice mode....

Počela je prva večer Smart Fashion Week Zagreba. Na još jednoj modnoj manifestaciji okupile su se brojne slavne ljubiteljice mode.

Hypo centar diše u ritmu mode. Pozornost je plijenila Lana Radeljak, djevojčica koja izrasta u pravu ljepoticu. Na revijama joj je društvo pravila rođakinja Maja Lena Lopatny. Osim poznatih rođakinja, stigle su i Vanja i Nina Mamić. Mama i kćer izgledale su sjajno.

Neven Ciganović revije je došao pogledati u društvu prijateljice Gianne Apostolski. S prijateljicom Mateom Ibanez družila se i Iva Leko. Glumica Ana Gruica stigla je u društvu prijatelja Ivana Perkušića. Koja dama vas je modno oduševila, a koja razočarala? Otkrijte nam vaša mišljenja u anketama.

>>Atraktivnom kampanjom 'FOR fashionable city' najavljen Smart Fashion Week Zagreb

>>Seksi kabanicama modni šou otvara Ivana Popović

Komentara 5

LE
LeonardS
22:04 28.11.2014.

Ja mislim da sve ove dame bi rado bile u redu kod Hefnera i u onom članku od neki dan.... godine nisu bitne

DU
Deleted user
04:46 29.11.2014.

Parada jadnica. Bez stila i karizme. Ona u bijeloj spavacici je spektakularna... tanka opravica i cizme (cizme su jedino dobro)... A tko je onaj škiljavi kaj ima odijelo k'o iz ruskih filmova, fali mu samo šubara na glavi? Ova zadnjaa je slatka u toj kariranoj haljinici, k'o teenegerka.

Avatar comandante
comandante
08:08 29.11.2014.

Parada da nekažem čega jer će me banirati, koliko očajan moraš biti da mlatiš po ovakvim priredbama da bi netko fotkao!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije