Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotice

Pogledajte najljepše sportske novinarke svijeta – među njima i Hrvatice

27.02.2017.
u 21:40

One su ljepotice koja su uspjele na muškom terenu, izborile su zvjezdani status na TV postajama, a neke na terenu našle i muža

One su zvijezde svojih TV postaja, ljepotice koje su uspjele na muškom terenu i dodatno usmjerile pažnju na najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Latinskoameričke televizije, ali i one talijanske, odavno su otkrile dobitnu formulu i čvrsto je se drže – kombinacija nogometa i ljepotica u ulozi sportskih novinarki jamči gledanost programa.

Pogotovo ako njihovi aduti svoj status začine kakvim bezazlenim skandalom ili čak dobrodošlim vrućim fotografiranjem poput Erike Fernández koja se gola skinula za južnoamerički muški časopis Hombre čime je samo povećala ionako veliku gledanost svoje emisije na Fox Sportu.

Vanessa Huppenkothen nije morala otići tako daleko, jer za mnoge ljubitelje sporta upravo je ona najljepša sportska novinarka svijeta. Ljepota te rasne plavuše zamamnih oblina razlog je rekordne gledanosti Televisa Deportes, no iza te se ljepote krije vrhunska profesionalka koja iza sebe ima dvoje Olimpijske igre i dva svjetska nogometna prvenstva. Ona je, primjerice, fotografiranje za Playboy bez razmišljanja odbila.

Špekuliralo se svojedobno i o njezinoj ljubavnoj vezi s Cristianom Ronaldom. Zanijekala ju je, ali ljubavi TV zvijezda i nogometaša, na radost tabloida, nisu rijetkost. Gianluigi Buffon odmah nakon rastave započeo je vezu s uglednom talijanskom sportskom novinarkom Ilarijom D’Amico s kojom je osnovao obitelj.

Najpoznatija novinarsko-nogometna veza je ipak ona Sare Carbonero i Realove legende Ikera Casillasa. Prema tvrdnjama pojedinih španjolskih tabloida, Iker i Cristiano Ronaldo svojedobno su se kladili tko će prvi osvojiti tadašnju novinarku TV Telecinco. Iker je dobio okladu. Ali i probleme. Naime, zbog prirode svoga posla, Sara je znala dovoditi Ikera u nezgodnu situaciju u klupskoj svlačionici.

Štoviše, kada je u jednom izvještaju Ronalda nazvala sebičnim, naglo je zahladio odnos između zvijezde kraljevskog kluba i njezina sadašnjeg supruga. Stvari su otišle tako daleko da se u spor morao umiješati i Florentino Pérez, predsjednik Reala. Riješio je spor tako da je Sari zabranio pristup Ronaldu.

– Najbolje je nekad ženama ne dopustiti da budu u poziciji da zakompliciraju situaciju – objasnio je prvi čovjek Reala svoju odluku.

Alejandra Buitrago postala je senzacija, čak ne zbog svoje ljepote, već zbog izjave da voli Messija jer je Kolumbijac. Marisol Gonzales je novinarka meksičke tv postaje Televisia Deportes i na Instagramu ima tisuće pratitelja. 

Dilletta Leotta novinarka je Sky Sportsa i nedavno se našla usred skandala kada su se pojavile njene obnažene fotografije. Jimenu Sanchez mediji su je proglasili meksičkom Kim Kardashian, a ona uživa u toj tituli i nastoji biti što sličnija originalu te ne preza ni od eksplicitnih fotografija.

Jhendelyn Núñez osebujna čileanska novinarka na Mundijalu je pokazivala donje rublje u bojama domovine     

Angelica Camacho novinarka je kolumbijskog Claro Sporta, a njezini filmići koje objavljuje na YouToubeu prate se u cijelom svijetu, Erika Fernandez je novinarka koja je otišla do kraja i fotografirala se gola za južnoamerički muški časopis Hombre.        

Na svu sreću, i Hrvatska ima lijepe sportske novinarke, iako se njihove karijere ne mogu usporediti s karijerama spomenutih ljepotica. Mila Horvat i Lana Banely prije svega su vrsne sportske novinarke. Lana je prije novinarstva ostvarila i uspješnu sportsku karijeru, bila je prvakinja u te-kvon-dou, ali upravo ona ima i supruga nogometaša, 2013. godine udala se za Andyja Baru. 

>>Mila Horvat: Usporim tek kad me tijelo na to upozori

>>Moj Adriano već sprema igračke za svoju sestru

Komentara 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:25 27.02.2017.

a di je tina?

GV
golub Vaso
00:59 28.02.2017.

Photoshop radi čuda

SA
sani1
00:30 28.02.2017.

A Mirta? Ajme šta će bit nesritna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije