Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
titula

Tina Živković nova je Kraljica Hrvatske

Kraljica Hrvatske Tina Živković
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
26.05.2015.
u 08:27

Ovogodišnji izbor humanitarnog je karaktera i održao se pod geslom "Ljepotom protiv nasilja".

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je održan finalni izbor za ''Kraljicu Hrvatske 2015.'', a titulu je odnijela 20 - godišnja Tina Živković iz Zagreba koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.

Kandidatkinje su se pred stručnim žirijem predstavile u ležernom izdanju, kupaćim kostimima, tradicionalnim vjenčanicama te večernjim haljinama.

Kroz izbornu večer vodili su nas Doris Pinčić i Dalibor Petko, a nastupale su Učiteljice, Alen Bičević, Monique te plesna skupina Megablast.

Ovogodišnji izbor humanitarnog je karaktera i održao se pod geslom "Ljepotom protiv nasilja".

Dvadesetogodišnjoj kraljici Tini pratilje su prva princeza Petra Korača te druga Ines Kelava. Tešku odluku između dvanaest ljepotica iz cijele Hrvatske donio je stručni žiri  u kojem su odlučivali glumica Ankica Dobrić, manekenka Kim Kosanović, vaterpolist  Marko Pavičić, bivša manekenka Ivančica Pahor i drugi. 

>>Kraljica Hrvatske i Domagoj Vida očekuju prvo dijete

Komentara 5

SA
Samoborac74
09:25 26.05.2015.

Znači sad je oko 1500, za godinu dvoje će se moć dobit cca 500, 600. Ovisi kako će ići revije, hoće naći nekog poduzetnika jelena.

DI
Dingač
11:37 26.05.2015.

glavno da nije hrvatica ... kako izgleda u drugom je planu ...

DU
Deleted user
08:40 26.05.2015.

Ajme, koje krpe od haljina i užas od cipela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije