Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuređena kultna Stotka

Tina Katanić i Ivan Zak blagoslovili otvorenje Cluba 100

tina katanić
Foto: Hassan Haidar Diab
1/7
22.08.2014.
u 12:20

Gradonačelnik Dražen Barišić službeno je otvorio kultni Club 100 u Velikoj Gorici...

Gradonačelnik Dražen Barišić službeno je otvorio kultni Club 100 u Velikoj Gorici. Novo uređenje Cluba 100 potpuno je promijenilo lice 'legendarne goričke Stotke' koja će i dalje biti mjesto stvaranja nezaboravnih uspomena na nadolazećim koncertima i tulumima. Otvorenju su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, poznati fotograf Stephan Lupino kao i mnogo poznatih iz javnog kulturnog života Velike Gorice.

Voditeljica programa Tina Katanić koja je svojim izgledom zaustavila dah muškom spolu i bila glavna atrakcija. Gradonačelnik Barišić kazao je kako je otvorenje stotke dio razvojnog kulturnog i društvenog programa Velike Gorice. - Na ovom mjestu skupljaju se svi, od najmlađih do najstarijih i iz svih slojeva društva. U istom kompleksu nalazi se kino, knjižnica i čitaonica te razne radionice, istaknuo je Barišić. Vlasnik kluba Damir Milišić zahvalio se obitelji i prijateljima na podršci u ostvarenju ovoga projekta. Nekoliko stotina uzvanika do ranih jutarnjih sati zabavljalo se uz Tamburaški sastav Barabe i Ivana Zaka.

>>Tina Katanić tražila akumulator pa završila na Hitnoj

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:28 22.08.2014.

kultni klub u Velikoj Gorici. I o tome pise Haso...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije