Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrljaju ljepotice

Ova studentica diplomacije zarobila je srce našeg nogometaša. Pogađate kojeg?

Dina Dragija
Foto: Twitter
1/5
24.06.2016.
u 15:37

Par je već godinama zajedno, a lijepa Dina javnosti je zapela za oko tek nedavno nakon što je u društvu Izabel Andrijanić bodrila s tribina svog dragog

Osim Ćorluke, Kalinića, Kovačića i Srne, podršku nježnije polovice s tribina na Europskom prvenstvu imao je i mladi Tin Jedvaj. Dvadesetogodišnji reprezentativac već je godinama u sretnoj vezi s vršnjakinjom Dinom Dragijom koja je mnogima za oko zapela tek nedavno, točnije nakon što je na djevojka Matea Kovačića Izabel Andrijanić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina. Na fotografiji su bile javnosti poznate Izabel i Franka Batelić, no malo tko je znao tko je treća ljepotica na fotografiji. 

Inače, lijepa Dina studentica je međunarodnih odnosa i diplomacije koja je nedavno uspješno završila prvu godinu fakulteta. To je bio dovoljan razlog da se naš nogometaš na svom Instagramu pohvali uspjehom svoje djevojke s kojom živi posljednjih godina.

Dvadesetogodišnjakinja je s Tinom živjela u Italiji dok je igrao za Romu, a zadnju godinu je s njim provela u Njemačkoj gdje mladi nogometaš brani boje Bayer Leverkusena, piše Story

Uz fakultetske obveze Dina uspješno balansira i karijeru modela. Već se godinama bavi modelingom, a ujedno je i zaštitno lice kampanje za Fashion.hr.

 

Selfie in the morning, more important than breakfast....❤️💋❤️💯 📷📱

Fotografiju objavljuje Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)

>>Evo kako pobjedu Hrvatske slave bolje polovice naših nogometaša!

Komentara 13

NA
nano0705
16:46 24.06.2016.

Strašno ko starija sestra i mlađi brat. nespojivo

DU
Deleted user
18:38 24.06.2016.

ahahahaha, a te sponzoruse sve isto izgledaju, pogledaj sponzorusu iz hrvatske sponzorusu iz srbije sponzorusu iz bosne sponzorusu iz crne gor, doslovno sve iste. a inace da je neki fizikalac, neki piljar i prodaje krompire i lubenice bas me zanima bi li bila sa njim.

DU
Deleted user
15:59 24.06.2016.

điđi miđi... istina... škola diplomacije... za žiraka kažu da je bio brzopotezni kod ženskih suradnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije