Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri se puta presvlačila

Kate u ruke dobila - zmiju, a domaćine očarala jednostavnim stilom

Kate Middleton i William
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
22.04.2014.
u 13:53

Kraljevski par dočekan je s oduševljenjem, ali i s tradicionalnim poklonima. Prisustvovali su i tradicionalnom plesu, a Kate je u ruke dobila i - zmiju!

Princ William i Kate Middleton uputili su se u trosatni izlet kultnom mjestu Uluru, poznatom i kao Ayers Rock.

Vojvotkinja od Cambridgea za početak je izleta izabrala haljinu bez rukava dizajnerice Roksande Ilinčić, rođene Beograđanke sa stalnom adresom u Londonu. Princ Wiliam odjenuo je sličnu nijansu, ali sve oči bile su uprte, naravno, u Kate koja se tijekom posjeta tri puta presvlačila. Princ George ostao je s dadiljom, javlja britanski Mirror.

Kraljevski par dočekan je s oduševljenjem, ali i s tradicionalnim poklonima. Prisutvovali su i tradicionalnom plesu, a Kate je u ruke dobila i - zmiju!

Foto: Reuters (Ilustracija)

Foto: Reuters

Tijekom privatnog obilaska vodič Sammy Wilson izveo je kraljevski par da pogledaju prekrasan zalazak sunca te s njima podijelio priču o borbi između Kuniya (žena zmija) i Liru (čovjek otrovna zmija), inače važnim likovima u Uluru tradiciji.

>>Kate Middleton u jarkožutoj haljini osvojila Australiju

>>Sve što takne pretvori u zlato! Haljina koju je nosila princeza Kate rasprodana za 8 minuta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije