Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav pukla

Slavni sportaši prekinuli nakon tri godine veze!

'Tiger Woods and Lindsey Vonn attend the \'Punk: Chaos to Couture\' Costume Institute Benefit Met Gala at the Metropolitan Museum of Art in New York, NY on May 6, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: 'Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL'
1/3
04.05.2015.
u 09:11

Tiger Woods priznao je prekid sa skijašicom Lindsey Vonn. Oboje su, putem društvenih mreža, potvrdili raskid trogodišnje romanse

Tiger Woods priznao je prekid sa skijašicom Lindsey Vonn. Oboje su, putem društvenih mreža, potvrdili raskid trogodišnje romanse.

Donedavno se njihov odnos činio idealnim, Vonn je Woodsa pratila na svim važnim turnirima, a Tiger je bio čest gost na skijaškim utrkama. Nedavno su krenule glasine kako slijede zaruke i brak, no umjesto toga uslijedio je prekid. Ipak, ogorčenju nema mjesta. Vonn je na svom Facebooku objasnila i razloge prekida.

– Tiger i ja smo zajedno odlučili da više nismo skupa jer nas karijere sprečavaju da provodimo više vremena zajedno. Uvijek ću s divljenjem u srcu držati Tigera i njegov odnos prema svojoj obitelji – objasnila je Vonn na svom Facebooku.

>>Sve se vraća: Lindsey Vonn prevarila Tigera Woodsa

>>Tiger Woods našao novu ljubav – skijašicu Lindsey Vonn

Komentara 1

RI
rikavac
17:01 04.05.2015.

I naravno sad ce ona njega tuzit i trazit odstetu sto je uzaludno provodila vrijeme sa njim otet mu koji milion i to je to. Americka demokracija neprocjenjiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije