Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock koncert

The Bambi Molesters sutra sviraju u Vintage Industrial Baru

the bambi molesters
Foto: PR
06.11.2013.
u 17:09

Kultni The Bambi Molesters spremni su 7. studenog ponovno prosurfati zagrebačkim Vintage Industrial Barom.

Nakon što su u veljači ove godine održali sjajan i totalno rasprodan koncert, kultni The Bambi Molesters spremni su 7. studenog ponovno prosurfati zagrebačkim Vintage Industrial Barom.

Tekuća godina pokazala se iznimno uspješnom za surf-bend The Bambi Molesters. Na njenom početku bili su prvi bend koji je rasprodao Vintage; hladne večeri 28. veljače ispred tada tek "friško" otvorenog kluba manično se tražila karta viška. Onda su im u srpnju iz Brazila javili da je njihov koncertni film A Night in Zagreb u režiji njemačkog redatelja Marka Littlera uvršten u program nezavisnog filmskog festivala u Brazilu Festival de Cinema Independente Alemao. U kolovozu su održali koncert u sklopu 19. Sarajevo Film Festivala, a nakon toga je stigla vijest koja im je donijela velik korak u njihovoj dosadašnjoj domaćoj, ali i inozemnoj karijeri koju njeguju od samog početka – atmosferični singl Chaotica, objavljen na legendarnom albumu Sonic Bullets: 13 from the Hip, uvršten je u posljednju sezonu jedne od najpopularnijih TV serija ikada - Breaking Bad.

Stavljanjem Chaotice u poziciju glazbene kulise za jedan od finalnih momenata Breaking Bada, The Bambi Molesters našli su se u društvu glazbene elite koju čine bendovi poput Beastie Boysa, grupe TV On the Radio, Johna Coltrana, Danger Mousea, Nancy Sinatre, ZZ Topa, Micka Harveya, Calexica, Gnarls Barkleya, grupe Thee Oh Sees...

A sada The Bambi Molesters rade puni krug i vraćaju se tamo gdje je ove godine sve dobro krenulo – 7. studenog ne propustite njihov koncert u Vintage Industrial Baru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije