Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Todorović

Teško je pronaći djevojku koja razumije moj stil života

Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
1/7
27.07.2015.
u 09:29

Plivač Mario Todorović uoči odlaska na SP u Rusiju snimio je zanimljiv editorijal, ispričao kakve djevojke voli i kako održava liniju

Naš najbolji plivač Mario Todorović danas odlazi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Dio njegovih posljednjih priprema prije odlaska na SP fotoaparatom je zabilježio Goran Matijašec, a Mario nam je ispričao koliko odricanja zahtijeva ovaj sport, kako održava svoju atletsku građu tijela i ima li djevojku.

– Pripreme za Rusiju trajale su četiri mjeseca i odvijale su se u Americi, Šibeniku i Zagrebu – kaže plivač podrijetlom s Korčule koji je plivati naučio već s četiri godine. Sport je volio odmalena i, osim plivanjem, bavio se i vaterpolom i rukometom. – Oduvijek volim plivanje, ali ozbiljnije sam se njime počeo baviti 2003. kada sam došao u Zagreb. Tu su krenuli pravi treninzi pod stručnim vodstvom – kaže Todorović. Osim napornih treninga za Todorovićevu atletsku građu zaslužan je i poseban režim prehrane.

– Liniju održavam kuhanjem kod kuće jer sam tako najsigurniji u to što jedem. Brzu hranu ne jedem baš, pokleknem koji put, ali rijetko – kaže Mario. Njegov sportski duh ne miruje ni kad je na godišnjem pa umjesto izležavanja na plaži uvijek radije odabire igranje picigina s društvom ili jedri na dasci.

– Volim pobjeći i izvan Korčule na druge otoke te vidjeti njihove čari – kaže. Kako dva puta dnevno ima treninge koji traju tri sata, vremena za provode i upoznavanje djevojaka nema puno. – Trenutačno nemam djevojku. Inače volim djevojke koje razmišljaju svojom glavom, ne moraju nužno biti sportašice, ali moraju razumjeti moj život sportaša koji je pun odricanja – kaže. (aj)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije