Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako neugodna situacija

Teret prezimena Trump: Nitko ne želi sjediti pored predsjednikove kćeri

Tiffany Trump
Foto: Pixsell
1/4
16.02.2017.
u 20:11

Tiffany Trump, mlađa kći predsjednika Amerike pojavila se na tjednu mode u New Yorku i dobila je mjesto u prvom redu, ali nitko nije htio sjesti pored nje

Za razliku od Ivanke Trump koja tatu Donalda prati i podupire u ostvarenju njegovih poslovnih i političkih ambicija, njena mlađa sestra Tiffany nije zainteresirana ni za Trumpov posao ni političku karijeru, ona samo uživa u popularnosti koju joj je donijelo prezime Trump.

Tiffany se tako pojavila na modnoj reviji u sklopu tjedna mode u New Yorku i kao kći predsjednika Amerike Tiffany je naravno imala mjesto u prvom redu, za koje se uvijek svi otimaju.

No, ovaj put je bilo drukčije i nitko nije htio sjediti u prvom redu, odnosno nitko se nije htio sjesti pored Trumpove kćeri.

Društvenim mrežama ubrzo su počele kružiti fotografije Tiffany koja sjedi sama u prvom redu i svi su počeli zbijati šale kako se nitko ne želi družiti s Trumpovaom kćeri.

Jučer se Tiffany opet pojavila na modnoj reviji, ali ovaj put je zatražila da pored nje u prvom redu sjede njeni prijatelji kako joj se ne bi ponovila neugodna situacija i kako bi izbjegla da je na internetu ismijavaju.  

 

>>Tko je tko u moćnoj američkoj obitelji Trump

>>Zašto je Donaldu Trumpu starija kći Ivanka miljenica, dok se mlađom Tiffany baš i ne ponosi?​

Komentara 9

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
20:38 16.02.2017.

Ovo postaje presmijesno,mislim da kad sljedeći put bude erupcija vulkana na Sumatri ili potres u Čileu opet će Trump biti kriv

DU
dubravko.ugor
20:42 16.02.2017.

Blaćenje Donalda Trumpa i članova njegove obitelji se nastavlja. Uzalud vam trud soroševci !

RT
ribaric.tomislav
23:17 16.02.2017.

ajme al je zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije