Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Teorije zavjere o smrti Peaches Geldof: Ubili je sotonisti?

peaches geldof
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
16.04.2014.
u 14:21

Smrt Peaches Geldof dala je materijala brojnim teoretičarima zavjere...

Smrt Peaches Geldof dala je materijala brojnim teoretičarima zavjere. Stoga neki tvrde kako je voditeljica ubijena, i to od sotonista. Prema njima, voditeljica je na meti sotonista otkako je pedofila i pjevača Iana Watkinsa nazvala ''bolesnikom''. Neki tvrde da je i sama bila ljubiteljica okultnog, a prije su se već pojavljivale teorije kako su Peaches ubili iluminati, a Geldof je navodno bila članica tog društva.

Njezina smrt ne smatra se nasilnom ni samoubojstvom, a u njezinu domu nije pronađena droga. Ipak, obdukcija je pokazala kako voditeljica nije preminula prirodnim putem. Budući da će mrtvozornik detalje obdukcije objaviti tek za nekoliko tjedana, spekulacije oko smrti mlade i lijepe majke dvojice dječaka nikako ne jenjavaju.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Uz Peaches Geldof u trenutku smrti bio mlađi sin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije