Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je pokleknula

Taylor Swift pokazala najmisteriozniji dio svog tijela

Taylor Swift
Foto: Facebook
1/4
25.01.2015.
u 13:40

Pjevačica trenutno boravi na Havajima s curama iz benda 'Haim' i uživa u svakom trenutnu njihovog zajedničkog odmora

Taylor Swift počastila je svoje obožavatelje fotografijama s odmora na Mauiju gdje se zabavlja sa članicama benda 'Haim'.

Na jednoj od fotografija cure veselo poziraju na jahti u kupaćim kostimima.Upravo ta fotografija izazvala je najviše pozornosti s obzirom da je pjevačica napokon pokazala dio tijela za kojeg se klela da nikada neće - svoj pupak.

'Ne volim pokazivati pupak. Želim da to bude misterij. Prema onome kako su me do sada viđali u javnosti, možda ni nemam pupak, možda je pirsan. Nitko ne zna.
Napravit ću veliku tetovažu odmah pokraj pupka, to ionako nitko nikada neće vidjeti'- izjavila je nedavno pjevačica za Lucky magazin.

Svoje mišljenje je očito promijenila. Možda su ju cure iz 'Haima' uvjerile da se njen pupak ne razlikuje ni po čemu od drugih.

U svakom slučaju Taylor izgleda besprijekorno, a njeni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju nove fotografije u bikiniju.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Kraljica top lista i dame s pista! Kako se zabavljaju Taylor i prijateljice

>>Slavna pjevačica obožavateljici poslala 13.000 kuna da otplati studentski kredit

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:47 25.01.2015.

Eto super sad mogu ići ručati.

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
15:06 25.01.2015.

sreče mi moje,ovo je vijest ,jači ste od ,blica ,i ostalih blicnatih listina,poslije proćitanih članaka ostaju samo dvije mogučnosti ,jedna od veselja lupiti glavom u zid i zapjevati ,a druga ,skok kroz zatvoreni prozor u prizemlju sa pjesmom na ustima i srca vesela

Avatar nijeminišta
nijeminišta
14:46 25.01.2015.

zašto niste napisali koja od ove četiri cure je taylor smith?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije