Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlaho objavio

Tatjana Dragović rodila kćerkicu Luce!

tatjana dragović
Foto: Instagram
1/10
01.10.2014.
u 19:50

Tatjana Dragović rodila je danas djevojčicu koju su ona i njezin partner Vlaho Arbulić nazvali Luce...

Tatjana Dragović rodila je danas djevojčicu koju su ona i njezin partner Vlaho Arbulić nazvali Luce.

Njezino treće, a njegovo prvo dijete, ugledalo je svjetlo dana i oduševilo svoje slavne roditelje. U statusu koji je objavio na svom Facebooku, Vlaho je sve obavijestio da je postao tata.

– Žao mi je nekih prijateljstava koja sam zapostavio i vremena koje nisam uspio posvetiti dragim ljudima u proteklih nekoliko mjeseci ulažući svaku sekundu vremena i svaki atom snage u gradnju što boljeg mikrosvijeta za ovo Božje stvorenje koje držim u svojim rukama. Bilo je puno lijepih trenutaka s dobrim ljudima. Ali i zlih jezika u teškim trenucima... Sve to postalo je nevažno i prolazno kada se pojavila mala Luce. Tako mala, a tako jaka svjetlost. A ta svjetlost pojavila se puno prije današnjeg dana. Tijekom ovih 9 mjeseci, kroz svaku žrtvu i kušnju svojih roditelja, jačala je do danas. A jačat će i dalje dok u njoj kuca to malo snažno srce koje od početka prkosi svemu osim ljubavi... Ljubavi iz koje je nastalo, i ljubavi u kojoj će rasti – napisao je Vlaho. Tanja je rodila u münchenskoj klinici, a sve je prošlo bez problema.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

>>Tatjana Dragović sve bujnija: Uskoro stiže prinova!

>>Tatjana Dragović trudna s mladim manekenom?

Komentara 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:01 01.10.2014.

Evo i moja susida rodila nema ni tri dana, nezna se čije je, kaže joj mater da se kupala negdi na bazenu pa jadnica pokupila kroz vodu....oće to oće, plivaju ti mali đavli kroz klor ko ludi, paše im.....

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:16 01.10.2014.

Tko je Tatjana Dragović?

LO
loza
22:52 01.10.2014.

da ima tu ljubavi nebi im trebala javnost već bi uživali u sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije