Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizmjerno se vesele

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić spremaju se za daleko putovanje s malenom Luce

vlaho arbulić i luce
Foto: Instagram
1/5
30.01.2015.
u 17:15

Vlaho Arbulić s kćerkicom uskoro će otputovati u Ameriku, a put je najavio fotografijom svoje i Lucine vize na Instagramu

Ponosni otac svojim pratiteljima na Instagramu otkrio je da se s četveromjesečnom kćerkicom sprema za putovanje u Ameriku.

Pokraj fotografije koja prikazuje njegovu i Lucinu vizu, maneken je napisao ''Posao ili zadovoljstvo?'' i time dao naslutiti da će preko oceana spojiti privatne i poslovne obaveze. Malenoj djevojčici ovo će biti prvo daleko putovanje i posjet državi za koju njene roditelje vežu brojne uspomene. Naime, Vlaho je u SAD-u proveo svoje srednjoškolske dane, dok je njegova partnerica Tatjana Dragović devedesetih godina tamo gradila manekensku karijeru.

Zajedničkom putovanju novopečena obitelj neizmjerno se veseli.

 

Business or pleasure? 😊

A photo posted by Vlaho Arbulic (@vlahoarbulic) on

>>Vlaho Arbulić objavio video preslatke kćeri Luce

>>Tatjana Dragović i kći Luce izišle iz rodilišta. Mama izgleda sjajno! Stigao i Goran

Komentara 11

LE
LeonardS
10:53 31.01.2015.

Socijalna služba bi trebala oduzeti djecu ovakvim koji koriste djecu za svoju promociju, a vas troje ionako svak svakoga

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:44 30.01.2015.

" zajedničkom putovanju novopečena se obitelj neizmjerno veseli " .. ta mi je najbolja.... dal se i Luce veseli il samo Vlaho a vjerojatno najviše Goran.

SA
samazg
22:37 30.01.2015.

A tko su oni? Misionari u Africi? O Bože...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije