Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supermoći

Tata Jennifer Lopez je bankrotirao, evo u što je uložio zadnji novčić

Jennifer Lopez
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
25.04.2017.
u 08:59

David Lopez stotine tisuća dolara dao je za scijentologiju. On je član ove vjerske zajednice već trideset godina

David Lopez, otac pjevačice Jennifer Lopez, već 30 godina predani je član scijentološke zajednice i to ga je, piše Radar Online, dovelo na prosjački štap.

Potrošio je stotine tisuća dolara na scijentologiju i ostao bez novčića, ali ne želi napustiti ovu vjersku zajednicu. Priznao je kako mu je najviše novca otišlo na brojne tečajeve i seminare s pomoću kojih je htio dobiti supermoći. 

Prije nego što je postao član scijentološke zajednice, David je živio u luksuznoj vili u Kaliforniji, ali iz vile se morao preseliti u nešto skromniju kuću u kojoj živi sa svojom sadašnjom suprugom.

S kćeri Jennifer u dobrim je odnosima, ali nije tražio da ga izvuče iz ovog financijskog škripca. 

>>Jennifer Lopez mladoliko izgleda jer nikada ne pije ova dva pića

>>Jennifer Lopez selfiejem potvrdila vezu s Rodriguezom?​

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije