Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u Hrvatskoj

Svjetske zvijezde na Jadranu: Kupuju maslinovo ulje i suvenire koji će ih podsjećati na ljeto

Foto: Facebook
1/5
01.08.2015.
u 17:00

U Dubrovniku su košarkaši iz SAD-a, na Kornatima teniski as Novak Đoković, a diskokraljice Sister Sledge plovile su oko Zadra

Nije tajna da sve više poznatih zvijezda svake godine otkriva čari hrvatske obale. Neke od njih tu su došle zbog poslovnih, a neke zbog privatnih obveza. No, zajedničko je svima da se rado vraćaju na ljetovanje u Hrvatsku.

Diskokraljice Sister Sledge ovog su tjedna nastupile u zadarskom Arsenalu. Sestre Joni i Debbie nakon odličnog koncerta provele su dan na Ilirijinu event-brodu Nada u obilasku Kornata, gdje su uživale u kristalno čistom moru i ljepotama Nacionalnoga parka, te domaćim delicijama. Posebno su oduševljene maslinovim uljem i ističu da će se svakako vratiti.

Braća blizanci, košarkaši Brook i Robin Lopez odmaraju se pak u Dubrovniku. Iako su na terenu rivali, jer Brook igra za Brooklyn Nets, a Robin je od iduće sezone član New York Knicksa, ljetuju zajedno. Ne sumnjamo da su šetajući dubrovačkim ulicama našli i neki suvenir koji će ponijeti sa sobom.

Stalni je gost Jadrana je i zvijezda Borussije iz Dortmunda Matts Hummels. On je kupio vilu u Posedarju, gdje provodi svako ljeto.

Jadran voli i najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. Nakon Crne Gore, Nole se s obitelji odmarao na kornatskom otoku Žutu. Tamo se družio s Brankom Đurićem i njegovom obitelji. Đurina kći Zala se na svom Facebook profilu pohvalila fotografijom s teniskim asom.

>> Rasberger: Srbi se nemaju pravo ljutiti na Novaka Đokovića što je došao u Hrvatsku

Komentara 2

LU
lucio2
00:16 02.08.2015.

Koga boli za ovog lika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije